Abonare la google news

Fotbalistul care l-a refuzat pe Becali a rămas cu buza umflată: clubul l-a anunțat că nu va mai conta pe el! „Mă înțelesesem cu Gigi”

Gigi Becali și Valeriu Iftime au creat o adevărată telenovelă în jurul transferului lui Andrei Chindriș (22 de ani) de la FC Botoșani la FCSB în vara și iarna anului trecut.

Patronul roș-albaștrilor era dispus să ofere 400.000 de euro pentru Chindriș, dar Iftime nu-și dorea să-și dea fundașul central la FCSB pentru că jucătorul nu-și dorea această mutare.

„Chindriș nu voia să meargă la FCSB”

Valeriu Iftime a explicat pentru ProSport motivele pentru care transferul lui Andrei Chindriș la FCSB a căzut și spune că jucătorul nu va mai fi printre titularii din centrul apărării echipei sale.

„Acum subiectul Chindriș este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu și Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriș nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri și începusem să măresc prețul intenționat doar poate o să renunțe Gigi la transfer.

Așa încheiam onorabil această telenovelă. Amândoi începusem să apărem cu declarații prin presă zi de zi la vremea aia. Deși Gigi se incăpațâna să îl transfere pe Chindriș, mi-a acceptat și o altă sumă pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunțe, tot continuam telenovela. Dar eu știam că Andrei Chindriș nu vrea să meargă la ei”, a spus Iftime pentru ProSport.

Chindriș va pleca de la Botoșani

Valeriu Iftime susține că Andrei Chindriș a fost înștiințat că nu va mai fi titular în sezonul următor pentru că nu mai respectă regula U21.

„Acum a apărut o problemă cu Chindriș la noi la Botoșani, iar eu am o relație foarte sinceră cu acest jucător. El a trecut de vârsta Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaș U21, deoarece tot pe poziția aia vrem să jucăm în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectivă. Iar acest jucător va juca alături de Meleke sau Șeroni. Marius Croitoru este cel care va decide. Am discutat cu Chindriș și i-am zis că îl voi lăsa să plece. El mi-a spus că are o ofertă și o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”, a adăugat Iftime.

36 de meciuri a jucat Chindriș pentru FC Botoșani în sezonul abia încheiat din Liga 1, iar în 35 de partide a fost titular, reușind și 3 goluri

1,2 milioane de euro e cota de piață a lui Chindriș, conform transfermarkt.de

Citeste articolul pe ProSport