Abonare la google news

Fotbalistul care i-a dat mare țeapă Anamariei Prodan. Impresara e furioasă, ce a mai pățit

Transferul lui Dennis Man face victime, iar conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan se adâncește, căci impresara iese la atac.

Anamaria Prodan, atac împotriva lui Dennis Man pentru înțelegerea cu Giovanni Becali

Dacă până ieri Anamaria Prodan credea că fostul atacant al FCSB îi va rămâne fidel, situația s-a schimbat în numai câteva ore. Impresara a aflat din presă faptul că jucătorul său ar fi căzut deja la învoială cu Giovanni Becali.

„Am citit și eu, dar nu știu să vă spun nimic mai mult. Am vorbit cu el până ieri,totul era ok ! Și cu tatăl lui. Habar nu am și nu mai stau să-mi stric vacanța. Am acte perfect făcute! Contract care trebuie respectat de ambele părți, valabil până în luna septembrie. Dacă este adevărat, atunci el este un trădător. Rezilierea se face așa cum scrie în contract. 500.000 euro, precum și plata a 10 % din cât încasează anual de la Parma”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.

Apelează la instanță

Aceasta se simte nedreptățită și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. După cum susține, nu o face neapărat pentru suma de transfer, ci pentru a demonstra că ea este cea care a intermediat și realizat cel mai scump transfer din Liga I.

„Voi lămuri lucrurile, nimeni nu trebuie să se îndoiască de asta. Nu las lucrurile așa. Îmi voi căuta dreptatea pe gale legală. Mă duc cu ei în judecată și până în pânzele albe. Dennis nu avea voie să semneze contract de reprezentare nici măcar pe o zi cu un alt impresar, pentru că e sub contract cu mine. Nici nu cred că este legal ceea ce s-a întâmplat. Cine a greșit, să plătească.

Eu am făcut lucrurile legal, corect, cu sufletul deschis și cele mai bune intenții. Gigi și Giovanni l-au mințit pe Dennis că vor plăti ei dacă el pierde procesul cu mine. Pe ce temei legal vor plăti ei? El nu mai e jucător al FCSB-ului. Este un nonsens ceea ce se spune și ceea ce se întâmplă”, a completat Anamaria Prodan.

Reghecampf intervine în războiul celor doi foști parteneri de afaceri

Protagoniștii războiului au uitat de prietenia veche care îi leagă și au trecut la acuzații. Pe de o parte, vorbim despre Anamaria Prodan, susținută de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Pe de alta, e vorba de Becali, care a realizat trasferul jucătorului Man sărind-o din schemă pe Prodan, inclusiv financiar.

„Laurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a spus impresara pentru GSP.

Sursa: Playtech