3 iunie 7:00 PM

Abonare la google news

Fotbal feminin- Finala Cupei României se va disputa cu spectatori în tribune

Stadionul Francisc von Neuman din Arad găzduiește duminică ediția din acest an a finalei Cupei României la fotbal feminin cu spectatori în tribune. Începând de joi, Federația Română de Fotbal a pus în vânzare, online, bilete pentru acest joc, pe bilete.frf.ro.

În faza finală se vor întâlni Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, și Universitatea Olimpia Cluj, campioana en-titre.

Prețul unic al unui bilet este de 10 RON. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în stadion, însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal.

La acest joc pot asista doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății.

Citeste articolul pe Stiripesurse