Fostul primar al Timișoarei, atac virulent la Dominic Fritz: Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, (PNL) a lansat pe pagina sa de Facebook un atac virulent la adresa primarului Dominic Fritz, pe care îl acuză că și-ar fi delegat semnăturile ”crezând că va scăpa de DNA”. Robu îl acuză pe primarul Timișoarei (USRPLUS) că ”vrea să prăduiască” banii timișorenilor prin ONG-urile care l-au sprijinit, susținând că un contract în valoare de peste 1 milion de lei ar fi fost scos la licitație ”total incorect” de directorul nou instalat.

”Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pt că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, “cazul Fritz” va fi cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace!”, scrie Robu pe Facebook.

Citeste si:  Câți bani a câștigat Simona Halep după calificarea în sferturile de la Australian Open 2021. Românca a dat lovitura!

”Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire!”, susține fostul primar. Robu a reluat acuzația potrivit căreia Fritz nu ar avea domiciliul în Timișoară și că mandatul său ar fi invalid de drept.

Pe data de 18 februarie, Dominic Fritz a replicat unor atacuri similare lansate de Nicolae Robu. Potrivit Adevărul.ro, Fritz a declarat într-o conferință de presă că instanţa i-a validat mandatul de primar şi este primar legitim.

Citeste si:  Cod roşu emis marţi dimineaţă, se strică vremea în România

„Nici nu ştiu ce să zic de absurdităţile cu care umple Facebook-ul domnul Robu. Înţeleg că e un pic plictisit. Nu vreau acum să joc jocul lui. Această întrebare cu domiciliul a existat. Domnul Robu şi-a trimis oamenii lui să conteste alegerea mea ca primar în instanţă. A pierdut. A pierdut şi la recurs, şi când era vorba de neconstituţionalitate. Eu sunt primarul legitim al Timişoarei şi aşa rămîne”, a declarat Dominic Fritz, citat de Adevărul. 

Și în privința delegării semnăturii primarul Timișoarei a spus că Robu și-a delegat la rândul său semnătura.

„Şi el a fost primar şi a delegat semnătura. Exact asta e prevăzut în lege, să-i delegi semnătura city managerului, pentru ordonator de credite. Asta se întâmplă în peste 90% din municipii în România, de aia îl plătesc, ca să nu mai semneze primarul toate facturile şi să mă ocup de probleme mai importante. E ca şi cum îi reproşez unui arhitect că lucrează cu un inginer, de ce nu se duce el pe şantier, rolurile sunt diferite. Să nu credeţi că domnul Robu a semnat el totul. Oricine îmi reproşează ceva pe linia asta nu poate fi luat în serios. Cred că ne-am lămurit cu toţii cine poate fi luat în seamă în aceste certuri infantile şi cine nu”, a declarat Fritz.

Citeste si:  Carantina, obligatorie pentru cei care vin în România din R. Moldova și Turcia

 


Sursa: G4Media

 10 total views