duminică 17 octombrie 7:01 PM

Abonare la google news

Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost externat

Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost externat

UPDATE


. Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, a părăsit duminciă dimineaţă spitalul din California unde a fost internat marţi pentru o infecţie, a anunţat şeful echipei de medici care l-a îngrijit, scrie AFP.

Bill Clinton, preşedinte al Statelor Unite din 1993 până în 2001, a fost internat marţi seară cu o infecţie în sânge la UCI Irvine Medical Center de la Universitatea din California, la sud de Los Angeles.


El „va rămâne în spital peste noapte pentru a continua să primească antibiotice intravenoase înainte de externarea programată” duminică, a precizat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, subliniind că „toţi indicatorii de sănătate evoluează în direcţia cea bună”, scrie Agerpres.

Fostul preşedinte este într-o „dispoziţie bună şi şi-a petrecut timpul cu familia, regăsindu-şi prietenii şi urmărind fotbal universitar”.

Citeşte şi: Rusia: 18 persoane au murit în urma unei intoxicaţii cu alcool contrafăcut. Este al doilea incident în doar o săptămână

Potrivit New York Times, citând un colaborator, Bill Clinton a dezvoltat o infecţie a căilor urinare care s-a transformat în septicemie.

El a mai fost spitalizat în trecut, cum s-a întâmplat şi în 2004, când a fost supus unei operaţii de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, şi în 2010 când a suferit o angioplastie.

Citeşte şi: Rusia sparge toate barierele la numărul de decese din cauza COVID. Oficialii dau vina pe persoanele nevaccinate!

Romaniatv.net


Stirile.eu