Abonare la google news

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, s-a reînscris în PNL

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, anunță că s-a reînscris în PNL și că, în momentul în care a demisionat din partid, pentru că prevederile Codului Administrativ îi impuneau, a făcut-o „cu strângere de inimă”.

„În luna octombrie a anului trecut domnul prim-ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din PNL. Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat”, relatează Traian Berbeceanu.

Citeste si:  Când ”distracția înseamnă crimă” : petardele și pocnitorile ar trebui interzise

El anunță că s-a reînscris în PNL.

„În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, conchide fostul prefect al Capitalei.

Traian Berbeceanu nu mai este, din data de 3 martie, prefect al Capitalei, în ședința de Guverm fiind aprobată eliberarea sa din funcție.

Citeste si:  Se prelungesc restricţiile în Bucureşti. Prefectul Capitalei anunţă ce măsuri se aplică dacă se trece de incidenţă 6

Alin Stoica îl va înlocui pe Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei. Stoica este președintele PLUS Sector 6, de profesie avocat, iar între 2016 și 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 12 total views