Abonare la google news

Fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu dezvăluie motivele care l-ar fi împins pe actor la sinucidere

Fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu a făcut dezvăluiri cutremurătoare după moartea actorului. Alexa Lucia Istrate a vorbit despre câteva dintre motivele care l-ar fi împins pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Ciprian Nemeșiu, care făcea parte din trupa de improvizație Freeze, s-a stins din viață luni, 8 martie, iar potrivit primelor informații, se pare că acesta s-ar fi sinucis. Actorul de numai 39 d ani s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia.

Colegii lui Ciprian Nemeșiu sunt în stare de șoc și nimănui nu-i vine să creadă că actorul a putut recurge la un asemenea gest extrem. Fosta lui iubită, actrița Alexa Lucia Istrate, este îngenuncheată de durere.

„Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit… ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid… iartă-mă că n-am simțit că erai singur… Zâmbește Sus! …”, a scris actrița pe Facebook, după aflarea veștii.

Ar fi trebuit să joace, alături de Ciprian Nemeșiu, în spectacolul „Două cupluri de coșmar”, o comedie savuroasă, în regia lui Ciprian V. Nechita. N-a mai apucat, însă. Potrivit actriței, anularea spectacolelor a fost un moment de nesiguranță care ar fi cântărit în decizia pe care Ciprian a luat-o.

„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a declarat Alexia pentru Click.

Citeste articolul pe Cancan