Fosta consilieră sexy a lui Lucian Bode, ”parcată” în două consilii de administrație pe filieră de partid

O tânără de 27 de ani din Șimleu Silvaniei, Sălaj, județul natal al ministrului de Interne, Lucian Bode, a fost numită în două consilii de administrație, dar și în funcția de consiliera personală a ministrului, președintele PNL Sălaj.

Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex și consilier județean al PNL Sălaj, a fost numită în Consiliul de Administrație (CA) de la Societatea Națională de Radiocomunicații SA și în CA -ul Grupul de Exploatare și Întreținere Palat CFR SA. Ea a ocupat din 17 decembrie 2019 și funcția de consilier personal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode, scrie salajulliber.ro.

Citeste si:  Xi Jinping, mesaje voalate către noua administrație Biden: Construirea de clanuri sau declanşarea unui nou război rece nu ar face decât să împingă lumea către divizare şi chiar confruntare

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaționale la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. 

Citeste si:  O fostă miss numită de PNL în Consiliul de Administrație al unui spital clujean

Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA este o societate comercială pe acţiuni al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor, care se ocupă de administrarea Palatului CFR. Mai precis, Grupul închiriază spaţiile din acest imobil, iar CA ul este de fapt o sinecură, de unde se încasează bani fără prea multă muncă. 

Citeste si:  Klaus Iohannis a convocat marți la Cotroceni liderii partidelor parlamentare

Din declarația de interese depusă de frumoasa sălăjancă reiese că de la Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA încasează lunar 2.065 de lei, iar de la Societatea Națională de Radiocomunicații, 1.512 lei în fiecare lună. 

Untitled.png

Sursa: StiriDeCluj

 11 total views