26 septembrie 11:01 PM

Abonare la google news

Fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu afirmă că „sunt șanse de 100%” ca școlile din București să treacă în online de săptămâna viitoare și acuză Guvernul de iresponsabilitate

Membru USR și fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu arată că șansele ca școala să treacă în online, de săptămâna viitoare, sunt de 100% și acuză guvernul de iresponsabilitate.

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%”, a scris pe contrul său de facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta a adăugat că dacă procedura birocratică de alocare a testelor pozitive pentru Municipiul București „ar fi respectată și nu întârziată”, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja de peste 6 / mie nu mai departe de marți.

„Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii. Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline!”, a adăugat Voiculescu.

Foto: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu / Sursa: gov.ro


Citeste articolul pe G4Media