sâmbătă 5 iunie 2:06 PM

Abonare la google news

Fost campion în Liga I, un fotbalist se cere la nou-promovata Rapid

Un fost campion în Liga I se cere la nou-promovata Rapid și așteaptă oferta. Tânărul a transmis că așteaptă oferta oficialilor clubului bucureștean. Despre ce fotbalist este vorba?


Fost campion în Liga I, un fotbalist se cere la nou-promovata Rapid și așteaptă oferta

Takayuki Seto, actual jucător al Astrei, va rămâne liber de contract, la finalul acestei luni, după ce îi va expira contractul.  El speră să ajungă la Rapid. Ba chiar s-a cerut la formația nou-promovată.

Takayuki Seto se confruntă cu ceva probleme. Atât el, cât și Kehinde Fatai şi Alexandru Ioniţă au fost implicați anul trecut într-un scandal de proporții. Fotbaliștii sunt suspecţi de încălcarea regulamentului anti-doping. Cei trei şi-ar fi introdus în corp 100 de mililitri de vitamine şi minerale, în decurs de mai puţin de 12 ore, peste limita admisă. Această metodă e interzisă de Agenția Mondială Antidoping (WADA).


În prezent, acesta nu are drept de joc, deoarece este suspect de încălcarea regulamentului anti-doping.

Takayuki Seto, actual jucător al Astrei, va rămâne liber de contractTakayuki Seto, actual jucător al Astrei, va rămâne liber de contract

„Am vorbit cu președintele!”

Jucătorul japonez a declarat că își dorește să se întoarcă în fotbalul din țara noastră. În plus, acesta a mărturisit că ar fi tentat de un transfer la Rapid, echipă pe care o apreciază foarte mult.

Îmi doresc să joc fotbal în primul rând, iar, dacă primesc o ofertă din România, sigur că o să fiu acolo. M-am acomodat în România, am prieteni acolo şi vreau să joc în România. Am mai vorbit cu Daniel Niculae înainte să fie preşedinte la Rapid. Dacă primesc o ofertă de acolo? Mă gândesc şi vedem. Ştiu puţin din imnul Rapidului, îl cântau în vestiar băieţii. Când am jucat în Giuleşti, mereu mi-a plăcut atmosfera. Acum, au stadion nou şi e bine pentru ei, dar şi pentru fotbalul românesc”, a declarat Takayuki Seto, într-o intervenție la Telekom Sport.

Printre altele, Seto a spus că ar fi tentat de o ofertă din partea Rapidului şi că ştie imnul.

Îmi doresc să joc fotbal în primul rând, iar dacă primesc o ofertă din România, sigur că o să fiu acolo. M-am acomodat în România, am prieteni acolo şi vreau să joc în România. Am mai vorbit cu Daniel Niculae înainte să fie preşedinte la Rapid. Dacă primesc o ofertă de acolo? Mă gândesc şi vedem. Ştiu puţin din imnul Rapidului, îl cântau în vestiar băieţii. Când am jucat în Giuleşti, mereu mi-a plăcut atmosfera. Acum au stadion nou şi e bine pentru ei, dar şi pentru fotbalul românesc.”, a mai spus internaționalul japonez.

Playsport.ro


Stirile.eu