Abonare la google news

Focar de Covid la încă o primărie din Capitală. Edilul i-a somat pe funcționari să respecte cu strictețe regulile sanitare

  • Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile.
  • Edilul Cristian Popescu Piedone i-a somat pe funcționari să poarte mască în permanență.
  • Un focar de Covid-19 a apărut joi și la Primăria Sectorului 6 din București.

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile, iar edilul, Cristian Popescu Piedone, i-a somat pe funcționari să respecte cu strictețe măsurile impuse pentru limitarea răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască în permanență.

Citeste si:  Marea Britanie insistă că UE ar trebui să renunțe la „cererile sale nerezonabile” cu privire la acordul post-Brexit

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcției Resurse Umane și o persoană de la Direcția de Investiții. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor doi funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunță Primăria Sectorului 5.

Citeste si:  Șapte persoane cu înclinații de extremă stângă, bănuite de plănuirea unui atac, au fost reținute în Franța

Potrivit sursei citate, toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

Focar de Covid-19 și la Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igenizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

Citeste si:  Primarul Sectorului 6, nemulțumit de felul în care arată Capitala: Nu se mai poate. Trebuie să facem ceva

Un focar de Covid-19 a apărut joi la Primăria Sectorului 6 din București. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autoritățile locale.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 47 total views