Florinel Coman, înger și demon! „Păcatele” care îi sabotează transferul de multe milioane de euro

Florinel Coman a fost prins la volan cu 165 de km/h, fără permis de conducere, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal. Este o nouă boacănă dintr-o serie destul de lungă de evenimente care riscă să strice o afacere de multe milioane de euro. Gigi Becali i-a reproșat de multe ori că nu duce o viață sportivă și că fumează două pachete de țigări pe zi.

Gigi Becali are o problemă uriașă tocmai cu jucătorul pe care își dorea să obțină 15 milioane de euro. Florinel Coman a fost oprit de polițiști pe autostrada Constanța- București, după ce a condus cu 165 de km/h. Oamenii legii au ajuns la concluzia că fotbalistul nu are permis de conducere și i-au făcut dosr penal, deși acesta a prezentat documente potrivit cărora ar fi dat examenul într-o altă țară.

Gigi Becali și-a apărat imediat jucătorul și a susținut că nu vor fi probleme. Patronul este convins că în cel mai rău caz fotbalistul va fi condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Citeste si:  O bandă de români au furat un diamant în valoare de 15 milioane euro, în Barcelona. Este considerat jaful secolului

„Polițistul din Brăila nu știe că avea carnet din altă țară. Dacă ai o obligație și nu te-ai înregistrat, o să-ți dea o amendă. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? O să se ducă la tribunal și o să vadă că e fotbalist la FCSB și o să-i ceară scuze și o să-l ierte și gata”, a afirmat patronul FCSB la PROX.

Florinel Coman își pune în pericol transferul în străinătate

Gestul lui Florinel Coman este surprinzător. Fotbalistul are un automobil de lux, dar până acum doar prietena lui a fost fotografiată la volanul mașinii. Decizia lui, de a conduce fără permis valabil, îi poate pune în pericol un transfer în străinătate, știindu-se faptul că oamenii care dau bani mulți pe jucători sunt atenți la orice detaliu. Iar o astfel de veste atârnă greu.

Înainte de accidentarea din vară, din meciul cu Backa Topola, jucătorul a fost în vizorul multor cluburi: Crystal Palace, New York City și Sporting Lisabona s-au interesat de atacantul FCSB.

Citeste si:  Apare o nouă lege pentru pensionarii cu venituri mici. Anunţul făcut de Ministrul Muncii

Gigi Becali i-a reproșat că fumează

Jucătorul a fost de multe ori criticat de patronul echipei. Gigi Becali i-a reproșat că fumează și a dezvăluit că uneori ajunge și la două pachete de țigări pe zi.

„Pai dacă bagă țigări câte două pachete în el, cum să poată? Eu l-am văzut în timpul meciului că sufla, răsufla. Am și zis că e distrus, e mort. El vrea să ajungă fotbalist așa?

Păi lasă, bă, țigara, dacă vrei să ajungi fotbalist. El nu poate să alerge. Degeaba are talent, degeaba vede jocul. E super fotbalist, are talent cât carul. Degeaba. Dacă nu poți să alergi la fotbal, la revedere”, a declarat Becali.

„A început să fumeze din pricina anturajului, pe când era la Viitorul. La început a fost aşa, o „chestie” între copii… Cred că o ţigară fumată o dată la trei zile nu e o problemă gravă, deşi, evident, în sport nu se acceptă asemenea derapaje. I-am reproşat de mai multe ori acest viciu, mi-a promis că se lasă, dar…”, a declarat și Adrian Coman, tatăl fotbalistului, în Fanatik.

Citeste si:  Andreea Bălan a făcut marele anunț, la început de an. Cântăreața a rămas cu sechele

Gigi Becali a avut și o altă problemă. A spus că Florinel Coman nu este în formă pentru că vine „obosit” la antrenamente.

„Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!”, a spus Becali, la Pro X.

Florinel Coman traversează un moment greu și în plan fotbalistic. Ultima oară a marcat la începutul lunii decembrie, iar în acest campionat  a reușit un gol.

.

Sursa: ProSport

 3 total views