Florinel Coman, așteptat la raliuri după ce a fost oprit de poliție! Fotbalistul lui FCSB, la bordul unui Ferrari

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, se află în centrul unui scandal, după ce a fost prins fără permis valabil, conducând cu viteză, însă acesta este așteptat pe pista de raliuri.

Mihai Leu, campion al României la raliuri şi la viteză în coastă, l-a invitat pe Florinel Coman la o cursă.

Acesta l-a avut drept copilot la bordul Ferrariului său pe Dorinel Munteanu, fostul fotbalist al României cu cele mai multe selecții la echipa națională, și se oferă să îi arate și lui Florinel Coman cum este să mergi cu peste 200 km/h pe circuit.

Citeste si:  Gigi Becali și metodele secrete desprinse din filmele psihologice! De ce îi ceartă, de fapt, pe Olimpiu Moruțan și pe Florinel Coman: „Becali vinde de la suma asta în sus” | EXCLUSIV

Florinel Coman, așteptat la raliuri

„Pe Florinel Coman îl aştept cu tot dragul la o cursă. Sportivii au un psihic foarte bun. Ştiu întotdeauna să evalueze tot ce se întâmplă”, a spus Mihai Leu, pentru Antena Sport.

De asemenea, Simone Tempestini, cel mai tânăr campion la raliuri și iubitul jucătoarei de tenis Ana Bogdan, i-a transmis lui Florinel Coman că ar trebui să fie mai atent și mai responsabil în momentul în care se urcă pe scaunul din stânga al mașinii.

Citeste si:  Irina Margareta Nistor îşi povesteşte experinţa de pacient Covid: "M-a durut tot corpul. Am aşteptat patru ore ca să intru să-mi ia sânge"

„De fiecare dată când ne urcăm la volan, trebuie să fim conştienţi de ceea ce facem. Pentru o mică greşeală pe care o poţi face, poţi să ajungi să strici viaţa ta şi viaţa celorlalţi”, a explicat Simone Tempestini, pentru sursa citată.

În cursul zilei de luni, Poliția Română a publicat un comunicat cu privire la Florinel Coman, căruia i-a fost făcut dosar penal pentru că a fost prins fără permis la volan și conducând cu o viteză de 165 km/h pe Autostrada Soarelui.

Citeste si:  O petrecere dintr-un hotel din Bucureşti, întreruptă de poliţie. Petrecăreţii au fost amendaţi şi trimişi acasă

Florinel Coman ar fi prezentat Poliției un permis de conducere din altă țară, însă acesta nu a fost identificat în baza de date. Patronul Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit că jucătorul ar avea un permis de conducere din Ucraina.

Sursa: ProSport

 9 total views