joi 28 octombrie 6:33 PM

Abonare la google news

Florinel Coman a revenit ca o mare vedetă la FCSB! Cum au anunțat roș-albaștrii întoarcerea lui „Mbappe” și comparația cu Eminem

Florinel Coman a revenit ca o mare vedetă la antrenamentele celor de la FCSB, dar fotbalistul nu va putea să evolueze prea curând pentru echipa lui Edi Iordănescu.


Contul de instragram al roș-albaștrilor a făcut o paralelă cu celebrul Eminem, atunci când a publicat o fotografie cu internaționalul român la ședința de pregătire.

FCSB o întâlnește pe FC Argeș în etapa a 14-a din Liga 1, pe 31 octombrie, ora 20.30, însă trupa roș-albastră are 11 fotbaliști indisponibili înaintea partidei care are loc duminică.


Florinel Coman s-a întors ca o mare vedetă! Anunțul celor de la FCSB

FCSB își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă la echipă pe rețelele de socializare, iar roș-albaștrii încearcă să se apropie de felul în care interacționează cu suporterii cluburile de top din Europa.

Pe contul oficial de Instagram al vicecampioanei României a fost publicată o fotografie cu Florinel Coman, jonglând la centrul de pregătire al clubului, iar pe fundal se putea auzi un fragment din piesa lui Eminem – ”Without me”.

„Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor”, a declarat Edi Iordănescu, la Realitatea Sportivă.

Partida FCSB – FC Argeș se joacă duminică, 31 octombrie, ora 20.30, în etapa a 14-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, Live Video Online pe prosport.ro și la TV pe Look Sport Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

Prosport.ro


Stirile.eu