19 martie 11:07 PM

Abonare la google news

Florin Tănase rămâne cu picioarele pe pământ după FCSB – CFR Cluj 3-0. „Avem un dezavantaj!” De ce se teme căpitanul lui Gigi Becali

Florin Tănase a vorbit la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, scor 3-0, despre victoria obținută de echipa sa în derby-ul etapei 28, dar căpitanul formației roș-albastre rămâne cu picioarele pe pământ.

„Decarul” roș-albaștrilor speră ca formația antrenată de Toni Petrea să arate la fel de bine și după pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României, toate acestea deoarece FCSB a avut mereu probleme după astfel de pauze.

Mai mult, Florin Tănase susține că așteaptă cu nerăbdare să evolueze în tricoul echipei naționale a României și să-și treacă numele pe tabela de marcaj în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Florin Tănase rămâne cu picioarele pe pământ după FCSB – CFR Cluj 3-0

„Ne-am organizat foarte bine și după eliminarea lui Arlauskis a fost mult mai ușor. Dacă nu dăm 3-4 goluri pe meci… nu mai arătăm ca o echipă. Așa se vede in afară. Am avut mereu încredere, dar rămâne de văzut cum o să ne prezentăm după această pauză. Noi avem un dezavantaj pentru că sunt foarte mulți jucători la echipa națională. Rămâne de văzut cum o să fim după această pauză.

Merg încrezător, o să dau totul dacă o să se apeleze la mine. Sper să avem rezultate foarte bune, să avem victorii. Nu știu dacă o să fiu titular. Mister o să facă tactica în funcție de adversar, de calitățile jucătorilor. Sper să marchez și la echipa națională. Îmi doresc din tot sufletul”, a spus Florin Tănase la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, scor 3-0.

Florin Tănase, Florinel Coman și Ovidiu Popescu sunt cei trei jucători de la FCSB convocați de Mirel Rădoi la echipa națională a României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Mai mult, Adi Mutu a chemat și el la reprezentativa de tineret 6 fotbaliști de la formația roș-albastră, iar Risto Radunovic merge la selecționata Muntenegrului.

Citeste articolul pe ProSport