2 iunie 3:12 PM

Abonare la google news

Florin Tănase pleacă din România și dă lovitura vieții, iar Becali a confirmat

Florin Tănase plecă de la FCSB! Gigi Becali a confirmat transferul fotbalistului în străinătate. Finanțatorul și-a făcut deja planuri cu suma pe care o să o încaseze pentru acesta. Ce salariu urmează să ia extrema „roș-albaștrilor”.

Florin Tănase pleacă din România

Florin Tănase pleacă de la FCSB în străinătateFlorin Tănase pleacă de la FCSB în străinătate

Florin Tănase și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a pleca de la FCSB la o echipă din străinătate. Gigi Becali i-a înțeles visul și a așteptat oferta potrivită pentru fotbalist. Cu toate că suma oferită pentru Tănase n-a satisfăcut așteptările finanțatorului, fotbalistul a reușit să-l convingă. Becali s-a lăsat înduplecat de rugămințile fotbalistului care a motivat că la echipa la care urmează să plece ar încasa 1,5 milioane de euro.

Am avut ofertă de 4 milioane pe Tănase, n-am vrut să-l dau. Am cerut 5. Mia zis: „Hai, nea Gigi, că-mi dau un milion si jumătate salariu”. Îi dau atât, bine, am fost de acord. Dacă pleacă Tănase cu 4,5 milioane, mai cumperi cu 300-400 0000 de euro alți jucători. Iei 2 sau 3. Îi verifici. Dacă nu, îi trimiți la echipa a doua. Îmi place Dumiter ăla. O să vedem dacă-l luăm’, a spus Becali la conferința de presă.

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul recent încheiat. El a marcat 24 de goluri și a oferit și 6 pase decisive pentru echipa antrenată de Toni Petrea. În prezent, fotbalistul venit de la Viitorul în 2016 este cotat de Transfermarkt la 4 milioane de euro.

FCSB campioană în Liga I, într-un nou „episod” prezentat de Gigi Becali: „Nu am emoții!”

Toate aceste lucruri nu îl sperie însă pe finanțatorul FCSB-ului. În stilul care l-a făcut celebru, Becali a anunțat că nu are emoții pentru lupta la titlu din sezonul viitor. El a argumentat că este încrezător în calitatea individuală a unor fotbaliști precum Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu sau Florin Tănase.

Ce a fost nu mai contează. Nu mă mai gândesc la ce jucători m-au dezamăgit și de la care aveam așteptări foarte mari sau care au fost cei mai ghinioniști. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce.

Important este să știm să trecem și peste acest episod și să vedem ce vom face de acum înainte.

Și vă spun așa. Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câțiva jucători care mă lipsesc de orice emoții. Îi am pe Moruțan, Olaru, Coman, Octavian Popescu și Tănase.

Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea”, a spus Gigi Becali potrivit digisport.ro.

Citeste articolul pe PlaySport