marți 18 ianuarie 3:17 PM

Abonare la google news

Florin Tănase: „Nu regret că nu am plecat, sunt aici şi sunt fericit!”


Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a declarat că nu regretă faptul că nu s-a transferat în străinătate nici în această iarnă, deși a fost foarte aproape de o provocare în Golf.


„Nu regret că nu am plecat, sunt aici şi sunt fericit. Nu s-a întâmplat acum, trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut aici şi să ajut cât mai mult clubul. Eu când intru pe teren la meci sau la antrenament nu mai stau să mă gândesc la faptul că puteam fi acolo sau acolo. M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau la alta”, a declarat Florin Tănase.

Liderul „roș-albaștrilor” a menţionat că o înfrângere în partida cu CFR Cluj de duminică va scoate FCSB din lupta pentru titlu.

„Cred că este un meci de totul sau nimic cu CFR. Dacă pierdem, atunci cu siguranţă vom ieşi din lupta pentru titlu. Am văzut că ei s-au şi întărit şi va fi destul de greu, chiar dacă vom câştiga. Noi cred că avem un lot bun, dar cred că mai era nevoie de câţiva jucători. Anul acesta cred că este aproape imposibil să câştigăm un trofeu, trebuie să fim realişti, pentru că sunt 10 puncte diferenţă. Dar noi credem în continuare… dacă vom câştiga acest meci cu CFR sperăm ca ei să se încurce, pentru că pentru ei urmează un program mai dificil decât al nostru”, a conchis Tănase.

După 21 de runde scurse din acest sezon, cele două mari rivale sunt despărțite de 10 lungimi, bucureștenii fiind pe locul 2 cu 47 de puncte iar ardelenii pe primul loc cu 57 de puncte. FCSB – CFR Cluj va avea loc duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00 pe „Național Arena”.

Program etapa 22 Liga 1
Vineri, 21 ianuarie
ora 20.00 FC Argeș – Dinamo
Sâmbătă, 22 ianuarie
ora 14.30 Chindia Târgoviște – FC Voluntari
ora 20.00 Universitatea Craiova – Rapid
Duminică, 23 ianuarie
ora 14.30 CS Mioveni – Academica Clinceni
ora 17.00 UTA Arad – Gaz Metan Mediaș
ora 20.00 FCSB – CFR Cluj
Luni, 24 ianuarie
ora 17.30 FC Botoșani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
ora 20.00 Farul Constanța – FC „U” Craiova 1948

Cancan.ro