Abonare la google news

Florin Tănase, lăudat de către Răzvan Lucescu: „Pentru mine nu este o surpriză!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Răzvan Lucescu (52 de ani), ultima dată antrenor la Al Hilal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre Florin Tănase, căpitanul în vârstă de 26 de ani al lui FCSB, care este și golgheterul Ligii 1.

Florin Tănase traversează poate cel mai bun sezon din cartieră. Acesta a bifat nu mai puțin de 17 goluri în cele 22 de meciuri disputate până acum în tricoul lui FCSB, în actuala ediție a Ligii 1.

Citeste si:  Peste 3400 de blocuri din București nu au căldură și apă caldă: ”Caloriferele sunt sloi. Pentru spălat, încălzim la ibric"

Răzvan Lucescu a explicat de ce se aștepta ca Florin Tănase să se impună în Liga 1 și susține că faptul că a făcut-o nu reprezintă o surpriză pentru el.

Răzvan Lucescu, laude pentru Florin Tănase, căpitanul lui FCSB

„Pentru mine Tănase nu este o surpriză. El întotdeauna a fost un jucător bun, de valoare, talentat. A fost considerat un jucător de mare perspectivă. A traversat și o perioadă mai puțin bună. Acum, revine ca fiind un jucător important. Sunt parcursuri firești.

Întotdeauna fotbalul românesc a scos la suprafață fotbaliști de talent. Altele au fost problemele noastre. Una dintre ele este educația, educația sportivă în mod special. Noi nu suntem luptători, noi în momentele de dificultate cedăm foarte ușor. Noi facem lucrurile foarte bine atunci când suntem cu încredere, cu entuziasm, dar valoarea unui jucător și a unui om în general este să facă față și dificultăților”, a spus Răzvan Lucescu, la ProSport Live.

  • 17 goluri în 22 de meciuri a marcat Florin Tănase pentru FCSB, în actuala ediție a Ligii 1.
  • 220 de meciuri a adunat Florin Tănase în Liga 1, pentru FC Viitorul și FCSB.
  • 70 de goluri a marcat Florin Tănase până acum în Liga 1, pentru FC Viitorul și FCSB.
  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.
  • Un trofeu are Florin Tănase în palmares, Cupa României cu FCSB, în sezonul 2019-2020.
Citeste si:  Germania a încheiat anul 2020 cu o creştere economică peste aşteptări, în pofida carantinei

„FCSB e Steaua, punct!”. Răzvan Lucescu pune piciorul în prag în scandalul dintre Armată și Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Citeste articolul pe ProSport

 39 total views