luni 23 august 5:52 PM

Abonare la google news

Florin Tănase, la un pas să plece și el de la FCSB! Gigi Becali: „Nu mai depinde de mine!” Ultima ofertă pentru căpitanul roș-albaștrilor


Gigi Becali este pe punctul să se despartă și de Florin Tănase! Patronul de la FCSB a dezvăluit că mijlocașul a fost dorit în Bundesliga.


Spre deosebire de Olimpiu Moruțan, Florin Tănase poate pleca în alte condiții de la FCSB. Căpitanul are trecut în contract o clauză de reziliere, iar suma este una mică pentru pretențiile lui Gigi Becali: doar trei milioane de euro.

Florin Tănase mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, însă căpitanul roș-albaștrilor a semnat recent prelungirea înțelegerii: „I-am făcut contract pe patru ani. Eu mă enervez dacă pierde mingea, dar el nu pierde. Eu vreau jocul mai în viteză, dar el nu o pierde. De aia îl iubesc și țin al el. De asta nici nu l-am schimbat vreodată”, spunea Gigi Becali.

Gigi Becali, gata să se despartă și de Florin Tănase: „Nu mai depinde de mine!”

Gigi Becali a recunoscut că Florin Tănase a fost dorit în Bundesliga, dar și că nu poate lua o avere pe acesta, din moment ce fotbalistul poate pleca de la FCSB pentru doar trei milioane de euro.

„Referitor la Tănase, a fost o discuție cu cineva din Germania, dar el nu mai depinde de mine, are o clauză. Cine o plătește, pleacă”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Florin Tănase are acum o clauză de reziliere de trei milioane de euro. Astfel, echipa care va dori să îl transfere pe fotbalistul roș-albaștrilor va fi nevoită să îi achite această sumă lui Gigi Becali, chiar dacă patronul a declarat de mai multe ori că nu îl va lăsa să plece pe mai puțin de cinci milioane de euro.

Prosport.ro