miercuri 27 octombrie 1:48 PM

Abonare la google news

Florin Tănase, ce coșmar! Căpitanul de la FCSB, în pericol să rateze meciul cu FC Argeș

Florin Tănase nu scapă de probleme! Căpitanul celor de la FCSB a ieșit din antrenament și riscă să piardă meciul cu FC Argeș, pe care roș-albaștrii îl joacă în următoarea etapă din Liga 1.


Internaționalul român are în continuare dureri mari, iar Edi Iordănescu a decis ca fotbalistul să nu mai facă deocamdată programul normal de pregătire, după ce a fost nevoit să părăsească antrenamentul echipei.

Meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din campionat, a fost amânat de către Liga Profesionistă de Fotbal, iar roș-albaștrii au anunțat că nu se pot prezenta nici la meciul cu FC Voluntari, din optimile Cupei României. Partida din a doua competiție internă trebuia să se desfășoare miercuri, de la ora 21:00.


FCSB are iar probleme mari cu Florin Tănase! Căpitanul riscă să piardă meciul cu FC Argeș

Edi Iordănescu n-are parte de liniște la FCSB! După eliminarea la „masa verde” din Cupa României, FCSB riscă să nu aibă o echipă competitivă în duelul cu FC Argeș.

Căpitanul Florin Tănase acuză iar dureri și șansele ca acesta să joace împotriva formației din Trivale sunt destul de mici.

Florin Tănase și-a prelungit în vara anului 2021 contractul cu FCSB și a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1 cu un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro pe lună.

După ce a jucat împotriva lui CS Mioveni cu numai 13 fotbaliști înscriși pe raportul de arbitraj, vicecampioana s-a trezit lovită și de accidentări, astfel că Mihai Stoica a solicitat amânarea partidei cu Farul Constanța din acest weekend.

Jocul dintre Farul și FCSB ar urma să se dispute joi, 4 noiembrie, de la ora 17:30.

Prosport.ro


Stirile.eu