26 mai 1:30 PM

Abonare la google news

Florin Roman: Cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și e bine să avem competiție la vârful PNL

Deputatul PNL Florin Roman a declarat la RFI că și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul din 25 septembrie. El consideră că actualul lider al formațiunii, Ludovic Orban, a furat startul când și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat.

Întrebat dacă și-ar dori ca Florin Cîțu să candideze la președinția partidului, la Congresul PNL din toamnă, Florin Roman a răspuns: „Da, îmi doresc să existe competiție, îmi doresc să fie cât mai mulți candidați la președinția partidului. Eu cred că Florin Cîțu își va depune candidatura și cred că e bine să avem competiție la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde de regulă se vine cu un candidat unic”.

Deputatul evită să spună clar dacă l-ar susține pe Florin Cîțu la președinția PNL: „Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care și-a anunțat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunțate în momentul declanșării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul și probabil că nici Florin Cîțu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului”.

Citește și

PNL a stabilit data congresului: 25 septembrie. Doar Ludovic Orban și-a anunțat până acum candidatura pentru șefia partidului, Florin Cîțu amână un răspuns clar


Citeste articolul pe G4Media