Abonare la google news

Florin Prunea, șocat de vestea că Magaye Gueye a fost prins dopat. „Chiar sunt surprins! Nu știu ce să zic!”

Florin Prunea a rămas șocat de vestea că Magaye Gueye, fotbalistul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv în urma unui test făcut de ANAD la meciul jucat de formația din „Groapă” cu FCSB, în Cupa României.

Francezul de la Dinamo a fost depistat pozitiv cu cocaină după testul efectuat de ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) la finalul meciului Dinamo – FCSB, scor 1-0, care a avut loc pe 10 februarie, iar Florin Prunea a reacționat.

Fostul președinte al grupării din „Ștefan cel Mare” s-a declarat surprins și bulversat, iar acesta îi cere lui Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, să iasă în față pentru a dat explicații, toate acestea deoarece „e singurul care știe ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față”.

Florin Prunea, șocat de vestea că Magaye Gueye a fost prins dopat

„Chiar sunt surprins. Nici nu ştiu ce să zic. Ei ştiu cel mai bine ce s-a întâmplat. Conducătorii lui Dinamo să dea explicaţii! E foarte posibil. Nu e nici primul nici ultimul jucător depistat. E problema lor de ordine interioară!

Întrebaţi-l pe domnul Mario Nicolae. El trebuie să vă dea explicaţii. El ştie ce se întâmplă la Dinamo în momentul de faţă! De fapt e singurul care ştie ce se întâmplă la Dinamo în momentul de faţă”, a spus Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, pentru Fanatik.

Magaye Gueye, titular în Dinamo – FCSB

Magaye Gueye a fost titular în meciul câștigat de Dinamo București în fața celor de la FCSB, scor 1-0, în Cupa României, dar francezul în vârstă de 30 de ani a fost înlocuit cu Morsay după prima repriză a meciului jucat pe stadionul din „Ștefan cel mare”.

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Magaye Gueye a ajuns la Dinamo pe 7 octombrie 2020 și mai are contract cu formația din „Ștefan cel Mare” până pe 30 iunie 2022. Pe parcursul carierei, francezul a mai jucat pentru Qarabag FK, Osmanlispor, Adanaspor, Millwall, Everton, Stade Brest 29 și R. Strasbourg.

Citeste articolul pe ProSport