marți 19 octombrie 9:18 PM

Abonare la google news

Florin Prunea se aștepta ca Gigi Becali să intre în conflict cu Edi Iordănescu la FCSB: „Nu putea să stea departe! E jucăria lui”. În ce condiții va pleca antrenorul

Florin Prunea, fostul mare portar și fost manager general la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii Prosport.ro Live și a vorbit despre conflictul iscat între Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, și patronul Gigi Becali.


Așa cum Prosport.ro a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi intrat în conflict și antrenorul și-ar fi anunțat apropiații că are de gând să plece de la FCSB în iarnă.

Antrenorul ar fi deranjat de comentariile făcute de către Gigi Becali, după ce patronul a spus că nu se vede încă mâna lui Edi Iordănescu la echipă și că vrea ca echipa să facă spectacol în Liga 1, în ciuda faptului că FCSB are cinci victorii consecutive.


Florin Prunea se aștepta ca Gigi Becali să intre în conflict Edi Iordănescu la FCSB

Florin Prunea a explicat de ce se aștepta ca cei doi să intre în conflict și a vorbit despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să plece de la FCSB.

„Din punctul meu de vedere, momentul pe care l-a ales să vină la FCSB a fost unul greu. El își desfășoară activitatea în condiții speciale. A luat o echipă care era într-o debandadă totală. Dacă mai vine și altcineva și începe un atac împotriva grupului, atac frontal adică «Domne, nu-mi convine jocul, chiar dacă noi câștigăm»… Sigur că jocul poate să fie unul mai bun, dar aceste lucruri trebuie să rămână în interiorul clubului.

Eu sunt convins că Gigi dacă se ducea și vorbea cu Edi și nu ieșea în spațiul public cu aceste lucruri… Edi este un om cu care poți să discuți orice, îl cunosc foarte bine.

Nu mi se pare firesc să pună presiunea asta, dar îl cunoaștem toți pe Gigi. Era clar. Nu putea să stea departe. Știa toată lumea, toți care îl cunoaștem. Au fost oameni care au spus: «Aveți puțină răbdare că o să vedeți ce se va întâmpla». Confirmarea vine acum, el nu poate să stea departe. El tratează echipa asta ca și cum ar fi jucăria lui. Pe el nu îl interesează rezultate, suporteri, el are drumul lui. Important e să se simtă bine.

Aici sunt două lucruri. Unul e problema contractuală. Edi Iordănescu nu va renunța cu siguranță la clauzele contractuale și bine face și bine a făcut peste tot unde a fost că și-a securizat contractul. Și a doua: Doamne ferește să vină vreo înfrângere! Că dacă pe fondul ăsta de discuții în contradictoriu mai apare și o înfrângere, explodează totul că așa e la noi la români”, a spus Florin Prunea, la Prosport.ro Live.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !