joi 20 ianuarie 4:36 PM

Abonare la google news

Florin Gardoș nu o vede bine pe Academica Clinceni. „Cred că mai erau în jur de 5 jucători! Nu știu cum va fi la ora meciului!”


Florin Gardoș nu o vede bine pe Academica Clinceni, formație care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1.


Academica Clinceni trece prin momente dificile, toate acestea deoarece a pierdut foarte mulți jucători în perioada de mercato din iarnă din cauza problemelor financiare.

Printre jucătorii care nu vor mai continua la gruparea din Clinceni se numără și Florin  Gardoș, fotbalistul despre care Adrian Falup anunța că i-a transmis că va pune ghetele-n cui.

Florin Gardoș nu o vede bine pe Academica Clinceni

Florin Gardoș a vorbit despre situația în care se află Academica Clinceni și crede că ilfovenii vor avea o misiune dificilă ca să se salveze de la retrogradare, toate acestea deoarece Adrian Falup avea doar 5 jucători la antrenament.

„A fost decizia comisiei LPF ieri, teoretic, sunt jucător liber. Mai sunt 5 zile de recurs, dar m-aş mira să mai facă recurs.

Ştiu că ei încearcă să regleze cum mai pot, sunt jucători dintre cei care am fost anul trecut, care ar rămâne şi le-au fost plătite unul-două salarii, dar sincer nu ştiu cum va fi la ora meciului”, a spus Florin Gardoş la Liga Digisport.

„Da, s-au făcut antrenamente. Cred că mai erau în jur de 5 jucători, fără mine. Dar am înţeles că lui William de Amorim i-au plătit biletele, trebuie să ajungă, se întoarce, din ce am înţeles.

Nu ştiu ce au decis să facă. Am înţeles că şi Moulin a venit la antrenament, dar nu ştiu cât de antrenat e. Rămâne de văzut, timpul e scurt, să vedem ce vor mai reuşi să rezolve.

În momentul ăsta, sincer, nu le dau nicio însă, dar depinde ce vor face în următoarele două sătămâni. Era o sumă care trebuia plătită până ieri sau până azi, nu mai ştiu sigur, e un jucător de care nu prea ştie nimeni”, a spus Florin Gardoş.

  • Acedemia Clinceni joacă primul meci din 2022 împotriva celor de la CS Mioveni, în deplasare, duminică, 23 ianuarie, ora 14.30. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look Sport Plus și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Prosport.ro