luni 23 august 9:36 PM

Abonare la google news

Florin Cîțu, zâmbitor în fața americanilor după apariția pozei din arest: ce a discutat cu secretarul pe Energie al SUA


Premierul Florin Cîţu a a avut luni discuţii, în marja Summitului inaugural al Platformei Crimeea, cu secretarul pe Energie al Statelor Unite ale Americii Jennifer Granholm despre parteneriatul cu SUA pentru proiectele nucleare şi despre angajamentul României în privinţa cooperării pe zona de energie, arată News.ro.


„Am avut o întâlnire foarte bună cu secretarul pe Energie al Statelor Unite ale Americii, în marja summitului inaugural al Platformei Crimeea. Printre altele, am discutat cu Jennifer Granholm despre parteneriatul cu SUA pentru proiectele nucleare şi despre angajamentul României în privinţa cooperării pe zona de energie”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu participă, astăzi, la Summitul de lansare a Platformei Internaţionale Crimeea, care se desfăşoară la Kiev, în Ucraina. Totodată, el are programată o întrevedere cu omologul ucrainean, Denys Shmyhal.

Săptămâna trecută a fost publicată poza făcută cu premierul Florin Cîțu din timpul arestului din SUA, după ce a fost prins că a condus băut.

Stiripesurse.ro