17 martie 4:20 PM

Abonare la google news

Florin Cîțu, ordin clar pentru Vlad Voiculescu. Ce solicită premierul

Florin Cîțu, premierul României, i-a solicitat lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport detaliat cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei de COVID-19.

Totodată, Florin Cîțu vrea să vadă și măsurile ce se doresc a fi implementate pentru perioada următoare. De asemenea, i-a solicitat lui Vlad Voiculescu să organizeze, în fiecare săptămână, o conferință de presă, ocazie cu care să prezinte evoluția planului referitor la combaterea pandemiei de COVID-19.

Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte care sunt planurile pentru perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV are conferinţă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia. Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV, împreună să prezinte”, a declarat Florin Cîțu, premierul României, după ședința de Guvern care a avut loc miercuri.

Florin Cîțu, ordin clar către Vlad Voiculescu: “Să facă, săptămânal, o conferință de presă!”

Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a mai spus șeful Executivului.

Activitatea miniștrilor va fi evaluată. “Aprobăm acest memorandum și apoi începem”

Florin Cîțu a pus în discuție și o posibilă evaluare a miniștrilor, a căror activitate urmează să fie pusă sub lupă, în săptămânile următoare, după aprobarea unui memorandum.

Am avut un memorandum în primă lectură a acțiunilor și realizărilor întreprinse de Guvern și diseminarea rezultatelor. Este în primă lectură deoarece vreau ca filele pentru fiecare instituție să fie asumate și completate cu măsurile de reformă. Până la ședința de săptămâna viitoare aș vrea să aprobăm și acest momerandum și apoi să începem evaluarea activității miniștrilor”, a mai spus Florin Cîțu, premierul României.

Citeste articolul pe Gandul