Abonare la google news

Florin Cîţu: La centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie în întreaga țară

Premierul Florin Cîţu le mulţumeşte românilor care au ales să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara, afirmând că sunt toate condiţiile să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

„Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîţu vineri pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  140 de persoane, vaccinate anti-COVID din greşeală cu ser fiziologic. Anchetă de proporţii


Citeste articolul pe G4Media