duminică 26 septembrie 6:42 PM

Abonare la google news

Florin Cîțu explică cum va construi o nouă majoritate parlamentară: Voi discuta cu toți cei care nu vor o criză


Prim-ministrul Florin Cîţu afirmă că va discuta, în vederea obţinerii unei susţineri pentru Guvern, cu toţi parlamentarii care nu doresc o criză politică iarna aceasta. „Pe de o parte avem USR care negociază cu PSD şi AUR şi atunci noi ce să facem, să nu negociem cu nimeni? afirmă Cîţu, întrebat dacă este dispus să primească susţinerea PSD.


Primul ministru a afirmat, duminică, la o zi de la alegerea sa ca preşedinte al PNL, că dacă USR PLUS nu revine în Guvern, el va avea discuşii cu toate partidele pentru susţinerea Guvernului, informează News.ro.

„Vom discuta cu toţi aceia care în Parlamentul României vor să susţină un guvern şi nu vor o criză politică din România. Cu toate partidele Pe de o parte avem USR care negociază cu PSD şi AUR şi atunci noi ce să facem, să nu negociem cu nimeni?”, a afirmat Florin Cîţu.

Întrebat dacă se va simţi confortabil în funcţia de prim-ministru ştiind că are susţinerea PSD, Florin Cîţu a răspuns:„ Aveţi foarte multe scenarii, mie îmi place să discut de lucruri concrete”.

El a adăugat că „preferinţa” sa şi varianta cu cele mai multe şanse rămâne refacerea coaliţiei cu USR PLUS.

Stiripesurse.ro