Florin Cîțu: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”

Premierul României, Florin Cîțu, le-a recomandat parlamentarilor PSD să citească mai mult proiectul bugetului: „Dragi pesediști, puneți mâna pe carte”, a transmis acesta, după ce social-democrații au afirmat că nu au înțeles bugetul de stat pe anul 2021.

„Nu a fost vorba despre buget aici”

Potrivit premierului, cei din PSD nu au înțeles bugetul propus de alianța de guvernare. Șeful Executivului a promis că își va lua timp „pentru a-i educa” pe cei care nu au înțeles.

Citeste si:  Noul guvern promite adoptarea rapidă a Legii vaccinării, interzicerea oricărui tip de fumat în toate spațiile publice închise, introducerea orelor de educație sanitară în școli, vouchere și gratuite pe transportul public pentru femeile însărcinate

„Nu a fost vorba despre buget aici. Cei care au discutat despre buget nu l-au înțeles. Promit că o să-mi iau eu din timp ca să vă educ. Mă gândeam să vă înscriu la școală, domnule Ciolacu și pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut. În același timp vă spun ce vă tot spun de patru ani, de când sunt prin Parlamentul României – dragi pesediști, puneți mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”, afirmă Florin Cîțu.

Citeste si:  Un azil din Spania a permis vaccinarea anti-Covid a preoților și rudelor angajaților. O anchetă a fost declanșată

Discursul rostit de premier la final a creat rumoare în sala Camerei Deputaților.

Mesajul transmis de Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis șefului Executivului, Florin Cîțu, că în cele 10 minute cât a vorbit în plenul Parlamentului a împrumutat România cu 600 de mii de euro și că, în mandatul său, „filosofia de viață” este că „nimic nu e gratis”: „Ați dovedit că nici să mori nu e gratis!”, spune Ciolacu.

Citeste si:  Ce se întâmplă de Bobotează în România. Patriarhia Română a făcut anunțul surpriză

Premierul  Florin Cîțu a fost chemat în Parlament de cei din PSD la o dezbatere cu tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!”.

 

Sursa: Gandul

 8 total views