vineri 8 octombrie 3:12 PM

Abonare la google news

Florin Cîțu, despre pregătirea valului patru: „Cineva trebuie să plătească chiar și cu funcția”


Premierul Florin Cîțu a făcut declarații astăzi, 8 octombrie în cadrul unei conferințe de presă referitor la valul patru și situația din sistemul de sănătate.


„Ministerul Sănătății nu a luat act de aceste notificări ale spitalului. Au fost solicitări, avem ventilatoare și cineva din Ministerul Sănătății nu a răspuns. Să îi tragem la răspundere. Pentru Ministerul Sănătății trebuie să spun: trebuie prezentat mai bine public ce se întâmplă.

Trebuie mai multă comunicare pe decizia de a nu consulta pacienții. Sunt la curent cu efortul uriaș pe care medicii îl pun. Știu prin ce treceți și vrau să știți că aveți aprecierea mea. Trebuie să vă continuați treaba”, a spus Florin Cîțu

„Este vorba de faptul că vom asigura asistență ambulatoriu sau la domiciliu. Căutăm locuri noi și spații pentru pacienți. Vom căuta resurse pentru a ne asigura căî toți pecienții vor fi tratati.

S-a ajuns în luna septembrie ca asteptarea să fie de 5-8 ore, iar unele ambulante au intârziat si 5 zile. Nu asa a fost pregătit valul patru.”

 

Bzi.ro