17 mai 11:56 PM

Abonare la google news

Florin Cîţu, despre întâlnirea cu Marcel Ciolacu: „Îi voi face o invitaţie oficială. Sper că ne vom vedea săptămâna aceasta la Guvern”

„Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută şi ne vom vedea, sper, săptămâna aceasta, la Guvern. O să îi fac o invitaţie oficială, să discutăm puţin pe tema PNRR-ului, să vedem dacă dintre priorităţile pe care le avem acolo…”, a spus premierul Cîţu la Parlament.

Chestionat dacă s-a răzgândit în privinţa întrevederii cu Marcel Ciolacu, după ce Guvernul transmisese că nu se vor întâlni, Cîţu a răspuns: „Nu m-am răzgândit, vă zic că am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă, depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”.

Florin Cîţu a mai transmis că nu a avut în cursul zilei de astăzi o discuţie cu Marcel Ciolacu.

Guvernul a transmis luni dimineaţă că premierul Florin Cîţu nu are în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Reacţia Guvernului a venit după ce liderul PSD a declarat că în convorbirea telefonică avută recent cu premierul, care a durat „maxim un minut”, au stabilit că luni vor decide data şi locul în care va avea loc întâlnirea pe tema PNRR. Şi prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan declarase luni dimineaţă că cei doi se vor întâlni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul