Abonare la google news

Florin Cîţu, declaraţii şocante despre românii care se opun vaccinării

Florin Cîţu a precizat că de un an de zile există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. â

„Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării.

Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti, pentru că a zădărnici această acţiune, această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date.

Citeste si:  Alexandru Muraru: Românii nu au votat pentru elogierea legionarilor și a înalților funcționari ai regimului Antonescu care au participat la exterminarea comunității evreiești din România

Sunt foarte supărat pe această campanie împotriva acţiunilor. Încrederea se câştigă foarte greu. Avem încredere în această campanie. A funcţionat şi funcţionează foarte bine, dar dacă nu suntem atenţi, încrederea se pierde uşor”, a declarat Florin Cîţu, într-o declaraţie la Palatul Victoria.

Citeşte şi: România suspendă preventiv o săptămână vaccinarea cu lotul AstraZeneca care a creat probleme în Italia

De asemenea, premierul a subliniat că vaccinarea împotriva COVID-19 trebuie să continue în România.

„Campania de vaccinare trebuie să continue, cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse.  Nu s-a schimbat nimic! În ceea ce priveşte tipul de vaccin care a fost ieri în discuţie în spaţiul public, Agenţia Europeană spune clar că nu există indicii în acest moment care să facă o legătură între cele câteva cazuri şi vaccinul. De aceea, campania de vaccinare trebuie să continue”, a precizat premierul Florin Cîţu.

Citeste si:  Capitala şi şapte judeţe sunt în scenariul roşu din cauza COVID. Bucureştiul a depăşit incidenţa 4

Citeşte şi: Florin Cîţu, prima reacţie după suspendarea vaccinării cu lotul Astrazeneca. „Nu există indicii în acest moment. Vaccinarea trebuie să continue cu monitorizarea efectelor adverse”

Şeful Executivului a subliniat că Marea Britanie vaccinează întreaga populaţie cu serul Astrazeneca.

„La nivel european sunt deja cinci milioane de persoane vaccinate cu acest tip de vaccin. Avem o ţară, Marea Britanie, care îşi vaccinează toată populaţia. Ar fi greu de crezut că un Guvern ar fi aşa de iresponsabil”, a menţionat Florin Cîţu.

Citeste si:  Adevărul despre pâine, dezvăluit acum. Ce trebuie să știe toți românii vegani

Citeşte şi: Bărbatul din Târgu Jiu mort după vaccinare fusese imunizat cu serul AstraZeneca din lotul interzis în Italia

Citeste articolul pe RomaniaTV

 51 total views