Abonare la google news

Florin Busuioc, infectat cu coronavirus. A luat virusul de la Cătălin Măruţă: „Am stat în spital o lungă vreme”

Florin Busuioc, infectat cu coronavirus. În fiecare săptămână, Busu este invitat în emisiunea „La Măruţă”, pentru a discuta despre vreme, dar mai dezbat şi anumite subiecte actuale. Aşa a reuşit prezentatorul de la meteo să contracteze virusul.

Recent, acesta a revenit în emsiune şi a declarat că a fost nevoit să stea în spital „o lungă vreme”, ceea ce înseamnă că nu a avut o formă uşoară, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Cătălin Măruţă şi a familiei sale.

Citeşte şi: Florin Busuioc, reacţie halucinantă în direct la Pro TV. „Un dobitoc, ce să ceri unui babuin”

Florin Busuioc, infectat cu coronavirus

Citeste si:  Studiu coronavirus: cât durează imunizarea celor care au avut Covid 19

Se pare că în data de 29 ianuarie s-ar fi produs infectarea, iar a doua zi, în data de 30, atât Cătălin Măruță, cât și Florin Busuioc au dispărut de pe micile ecrane.

Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat” ,  a mărturisit FLorin Busuioc în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Florin Busuioc, la doi ani după ce a suferit un stop cardio-respirator

Citeste si:  Un actor legendar, câștigător de Oscar, a murit! Tragedie fără margini la Hollywood

În urmă cu doi ani, Florin Busuioc a văzut moartea cu ochii, când a suferit un stop cardio-respirator, dar a mers mai departe, cu zâmbetul pe buze. „Busu de la Meteo” mărturiseşte cum i s-a schimbat viaţa de la nefericitul eveniment.

Știi cum e omul. Într-adevăr, probabil, avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara.  Era  soția  mea  acolo când m-am trezit și mi-a explicat (n.red. Florin Busuioc a suferit un infarct).

Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o.

Citeste si:  Cătălin Botezatu și-a scris testamentul deja. Surpriză: cine va moșteni afacerile sale

Îmi lipsește programul de dimineață, ca să fiu sincer. Eram foarte legat, foarte strâns de acel program. Acum, în pandemie, vin la muncă și dimineața: două săptămâni pe lună”, a declarat Florin Busuioc pentru Viva.ro.

Citeste articolul pe RomaniaTV