Abonare la google news

Florin Bratu, reacție dură după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină: „E nebunie la Dinamo și mă doare!”

Dinamo este pe un butoi cu pulbere după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar Florin Bratu crede că în „Ștefan cel Mare” este un adevărat haos.

Fostul atacant al lui Dinamo crede că imaginea clubului va fi serios afectată și a dat exemplul lui Dragoș Grigore, din perioada în care fundașul era urmărit de Toulouse.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină de Agenția Națională Anti-Drog după meciul câștigat de Dinamo cu FCSB, scor 1-0, în optimile Cupei României. „Nu obținem calificarea nici dacă vom face reclamație, pentru că regulamentul absolvă clubul de orice vină. E treaba jucătorului, nu a lui Dinamo. Regulamentul e simplu”, a declarat Gigi Becali.

Citeste si:  Masă Paşte 2021. În ce condiţii stăm alături de familie. Precizări oficiale

Florin Bratu, după încă un scandal la Dinamo: „Pot să piardă sponsori după evenimentul cu Magaye!”

„Acest eveniment arată nebunia care există la acest club. Cei de la DDB încearcă să salveze, să țină în viață echipa, dar nu e suficient. Un club ar trebui să fie mult mai bine organizat și dau un exemplu. Dacă vreau să mă duc la sediul clubului, să vorbesc cu președintele, cu un manager, cu cineva responsabil, nu cred că reușesc.

Citeste si:  Fiul lui Ilie Dumitrescu, acuzat că „îndoia” cocaina cu Paracetamol și fura la cântar. Câștiga 3.000 de euro pe lună din vânzarea de droguri (EXCLUSIV)

Toate au un rost. E un eveniment trist, e un fotbalist de la Dinamo, e vorba de imaginea clubului. Când intru pe știri, toate încep așa: un jucător de la Dinamo a fost găsit drogat. Asta mă doare, Dinamo nu avea nevoie de așa ceva, poate pierde sponsori, jucătorii sunt afectați”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

Citeste si:  Mohammad Murad, disperat de situaţia din turismul românesc: "Avem două variante, ori nu respectăm legea ori intrăm în faliment"

„Eu am fost șef departament scouting la Dinamo timp de 6 luni, am stat cu cei de la Toulouse care veniseră pentru Dragos Grigore, m-au întrebat doar despre viața extrasportivă, e familist sau nu, de unde provine, contau foarte mult aceste aspecte”, a dezvăluit fostul internațional român.

Citeste articolul pe ProSport

 39 total views