Abonare la google news

Florentin Petre, atac la iubita lui Magaye Gueye: „Trebuia să îl ia acasă și să îl educe!”. Previziune sumbră pentru Dinamo: „Le va fi greu în play-out!”

Florentin Petre (45 de ani), fost jucător emblematic al lui Dinamo, acum antrenor la Dacia Unirea Brăila, a vorbit despre situația lui Magaye Gueye, atacantul în vârstă de 30 de ani al „câinilor”, prins dopat cu cocaină.

În cursul zilei de marți, s-a aflat că Dinamo a primit notificare din partea Agenției Naționale Anti Doping, cum că în urma testului efectuat de către Magaye Gueye după meciul cu FCSB din Cupa României, scor 1-0, i-au fost descoperite în organism urme de cocaină.

Această veste a venit la aproximativ două luni după ce ProSport a prezentat în exclusivitate imaginile cu Magaye Gueye petrecând în jacuzzi cu două femei, alcool și înjurături la adresa clubului Dinamo.

Florentin Petre, despre Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo prins dopat cu cocaină

La acea vreme, Florentin Petre l-a criticat dur pe Magaye Gueye, iar iubita lui, Laurette, a reacționat și i-a transmis antrenorului că este „cam răutăcios”. Acum, fostul mare fotbalist al lui Dinamo îi bate obrazul brunetei.

„Atunci (n.r. după imaginile cu Magaye Gueye în jacuzzi) s-a luat lumea de mine că de ce l-am certat. Fata aia care era cu el era recalcitrantă că de ce îl cert. În loc să îl ducă acasă și să îl educe s-a luat de mine că îl cert și că îi vreau răul.

După ce că ți-e greu și treci printr-o situație foarte dificilă, nu te mai lega la cap cu fel și fel de lucruri din astea că n-ai cum. Eu am avut probleme și la Foresta cu un jucător foarte talentat. I-am dat liber într-o zi, probabil că a băut un pahar în plus și mi-a înjurat președintele. L-am dat afară a doua zi”, a spus Florentin Petre, la Digi Sport.

Florentin Petre, despre situația lui Dinamo în Liga 1

Florentin Petre a dat de înțeles că suporterii-acționari l-ar putea demite pe antrenorul Jerry Gane și avertizează cu privire la meciurile pe care Dinamo le va avea de disputat în play-out.

„Să nu uităm că tot ei l-au și ținut până acum. Eu îl respect foarte mult pe Jerry, dar când nu ai rezultate, cine e primul care pleacă? Antrenorul. Nu pleacă jucătorii. Ei se adaptează, pentru că asta e situația. Dar să nu uităm că omul ăsta a rămas în niște situații foarte grele. În condițiile pe care le ai acolo, e foarte greu să lucrezi.

Copiii ăștia, îi respect enorm, dar parcă ceva se întâmplă cu ei. Nu ăsta e randamentul lor. Au demonstrat că au valoare, că au calitate. Au bătut FCSB, nu degeaba veneau acolo. Atâta timp cât au ajuns în situația asta și au ajuns foarte e jos, e inevitabil (n.r. să lupte pentru salvarea de la retrogradare). Vine play-out-ul și le va fi foarte greu, pentru că din ce văd echipele celelalte sunt foarte puternice”, a mai spus Florentin Petre.

Citeste articolul pe ProSport