vineri 22 octombrie 1:01 PM

Abonare la google news

Flavius Stoican îl taxează pe Ronaldo Deaconu, înainte de FC U Craiova

Flavius Stoican, antrenorul echipei FC U Craiova, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș și l-a taxat pe Ronaldo Deaconu, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al medieșenilor.


Partida dintre FC U Craiova și Gaz Metan Mediaș se va disputa vineri, de la ora 17:30, în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. Meciul va fi transmis în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe Prosport.ro.

Înaintea acestei întâlniri, antrenorul oltenilor l-a luat la țintă pe Ronaldo Deaconu, după declarațiile făcute de către fotbalistul Gazului.


Flavius Stoican îl taxează pe Ronaldo Deaconu, înainte de FC U Craiova – Gaz Metan

În etapa precedentă, Ronaldo Deaconu a reușit o dublă în poarta lui Dinamo, iar după meci a declarat că pentru Gaz Metan Mediaș urmează o serie de meciuri accesibile, incluzând aici partida cu FC U Craiova.

Flavius Stoican vrea ca echipa lui să îi dea peste nas lui Ronaldo Deaconu, jucător exclus de către Mirel Rădoi de la echipa națională.

„Sper să nu mai fim pripiți în faţa porţii şi să luam deciziile corecte, pentru că sunt convins că vom avea situaţii de a marca. După meciul lor cu Dinamo, un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult (n.r. Ronaldo Deaconu) a spus că pentru ei urmează un program facil. Atunci, e normal să le demonstrăm că nu le va fi uşor când vor veni în Bănie.

Un meci greu, cu o echipă incomodă, în ultimele partide este pe val şi prin afirmaţiile lor, şi prin rezultate, chiar dacă au pierdut meciul de la CFR. Atunci când jucăm acasă trebuie să avem spiritul ăsta.

Și eu, ca antrenor, trebuie să le implementez jucătorilor, chiar dacă nu e uşor, să conştientizeze că această echipă înseamnă ceva în România”, a spus Flavius Stoican, în cadrul conferinței de presă.

Prosport.ro


Stirile.eu