Flavia Mihășan abia s-a îngrășat la a doua sarcină. Ce secret are vedeta, de fapt

Unele femei au norocul de a trece printr-o sarcină ușoară și pun foarte puține kilograme pe ele. Flavia Mihășan face parte din categoria aceasta. Frumoasa dansatoare abia s-a îngrășat la a doua sarcină. Ce secret are vedeta, de fapt, și cum se menține fosta vecină de la Neatza cu Răzvan si Dani de la Antena 1.

Flavia Mihășan abia s-a îngrășat la a doua sarcină

E blondă, frumoasă, tânără și are o familie fericită și împlinită. Flavia Mihășan arată senzațional și nici nu zici că ar fi însărcinată. Frumoasa dansatoare s-a îngrășat foarte puțin în a doua sarcină și abia așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani și iubitul ei Marius Moldovan se pregătesc pentru a devenit părinți a doua oară. Cei doi îi vor face un frățior sau o surioară micuțului Carol, fiul lor de un an și jumătate.

Citeste si:  Polițiștii ieșeni au cerut ajutorul populației într-un caz de dispariție. Rudele lui Gheorghe Sîrbu speră ca acesta să fie găsit în viață

Admiratoarele Flaviei sunt tare curioase cum reușește dansatoarea să se mențină atât de suplă chiar și pe timpul sarcinii. Faimoasa blondină se bucură din plin de perioada în care este însărcinată, se îngrijește foarte mult, mănâncă sănătos, face yoga și se duce la masaj cât poate de des. Nu a crezut nicidată în diete stricte, ci în adoptarea unui stil de viață sănătos și armonios.

„Atâta timp cât nu masezi burta sau nu stai pe spate și adaptezi masajul nevoilor, nu este nicio problemă cu masajul”. „Important este să faci orice lucru te face să te simți bine”, a declarat Flavia Mihășan, potrivit click.ro.

Cum i-a spus Flavia Mihășan logodnicului ei că vor avea al doilea copil

Într-un interviu acordat celor de la Revista VIVA, Flavia Mihășan a mărturisit cum l-a anunțat pe logodnicul ei că este însărcinată pentru a doua oară. Marius Moldovan a fost atât de fericit când frumoasa dansatoarea i-a dat vestea cea mare, având în vedere că vedeta a spus că iubitul ei își dorea nespus un frățior sau o surioară pentru micuțul Carol, fiul lor de un an și jumătate.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez  așteptări.  Dar când i l-am  arătat, a fost  ca în dimineața de Crăciun.”, a spus Flavia Mihășan pentru viva.ro.

Sursa: PlayTech

 7 total views