10 februarie 6:59 AM

Abonare la google news

Fiul lui Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Bărbatul ar fi lovit doi tineri „cu mâinile și picioarele” (FOTO)

Polițiștii ilfoveni au intervenit, de urgență, după ce fiul milionarului Cristian Țânțăreanu ar fi bătut doi tineri, într-o parcare din Corbeanca.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, scrie cancan.ro, avându-i ca protagoniști pe fiul omului de afaceri și doi tineri.

Conform celor doi tineri care au sunat la 112, aceștia au ieșit la o plimbare și la un moment dat s-au apropiat de o mașină aflată în parcarea publică situată vis a vis de restaurantul care îi aparține lui Dragoș Țânțăreanu.

Totul ar fi pornit de la un anunț de vânzare

Pe autoturism era un anunț de vânzare pe care tinerii au dorit să-l vadă mai bine și au aprins lumina telefonului, apropiindu-se de geamul mașinii.

Dragoș Țânțăreanu i-a zărit pe tineri și potrivit martorilor ar fi început să înjure, să scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele”.

Tinerii au sunat la 112 și l-au reclamat pe fiul milionarului pentru agresiune, care ar fi continat comportamentul agresiv și după sosirea polițiștilor. Dragoș Țânțăreanu a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Bătaie în Tulcea. Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniţi

Poliţiştii din Tulcea au intervenit sâmbătă pe o stradă din oraşul Babadag, unde a izbucnit un scandal în care au fost implicaţi şapte bărbaţi. Unul dintre ei a murit, iar alţi doi au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii din Babadag au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din oraş are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate în altercaţie. Este vorba de şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani din localitate, între care ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se fizic şi verbal.

În urma conflictului a rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi, de 22 şi 30 de ani, care au fost transportaţi la spital.

Sursa: Gandul