vineri 8 octombrie 3:12 PM

Abonare la google news

Finala de drift, în premieră la Adâncata! 52 de concurenți se vor duela pe Motorpark


Etapa finală din Campionatul Național de Drift 2021 se va desfășura, în premieră, pe circuitul Motorpark din Adâncata, la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă sunt calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile care decid numele celor doi campioni de la clasele Pro, respectiv Semi Pro.


După ce în anii trecuți, runda finală a avut loc, în mod tradițional pe Transalpina, de data aceasta, totul se va hotărî pe circuit. Un total de 52 de concurenți se vor duela pe Motorpark din Adâncata, a anunțat RoDrift pe site-ul oficial.

Românii, bulgarii și ucrainenii luptă pentru titlu!

Nu vor lipsi nici sportivii din afara țării, șapte bulgari și un ucrainean fiind înscriși pe lista de start a etapei a cincea din sezonul 2021. Unul dintre ei, Ivan Ivanov, campion național en-titre, chiar se va bate să își apere titlul contra lui Claudiu Adam, Sorin Ene și Rareș Gîrda.

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere și calificările pentru stabilirea grilelor de battle, iar ziua decisivă va începe cu antrenamente, urmate de battle-uri, de la ora 13:00, la cele două clase pentru a stabili campionii sezonului 2021, unul dintre cele mai disputate de până acum.

Accesul publicului pe circuitul MotorPark se va face pe baza certificatului verde, conform noilor prevederi ale Guvernului, iar prețul unui bilet pe zi este de 50 de lei și 75 de lei pentru un abonament în ambele zile. Biletele vor fi disponibile chiar la circuit. Etapa va putea fi urmărită și în direct pe site-ul RoDrift.

Prosport.ro