20 mai 1:16 PM

Abonare la google news

Finala Cupei României se joacă cu spectatori! FRF a oferit toate detaliile

Finala Cupei României se joacă cu spectatori, este garanția transmisă de Federația Română de Fotbal printr-un comunicat oficial. Toate detaliile au fost puse la punct, iar în perioada imediat următoare urmează ca biletele să fie puse în vânzare. Suporterii le vor putea achiziționa exclusiv online.

Finala Cupei României se joacă cu spectatori! Cine va putea să intre pe stadion la meciul U. Craiova – Astra Giurgiu

Finala Cupei României se joacă cu spectatori, garantează Federația Română de Fotbal. Pe site-ul FRF.ro a fost emis și un comunicat oficial în acest sens, prin care se anunță că toate detaliile au fost puse la punct. Următorul pas este punerea în vânzare a biletelor. Suporterii vor putea să își achiziționeze biletele exclusiv online:

Federația Română de Fotbal îi asigură pe suporterii echipelor calificate în finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova, și pe fanii fotbalului care doresc să participe la eveniment că este pregătită din punct de vedere logistic să înceapă procesul de vânzare a biletelor.
Vânzarea biletelor, care se va desfășura exclusiv online, va începe îndată ce Monitorul Oficial va publica noul Ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății care va stabili cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive.
În baza acestui document vor fi aliniate toate procedurile privind participarea spectatorilor la meciul programat sâmbătă, 22 mai, ora 20:30, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, astfel încât siguranța și sănătatea tuturor celor prezenți să nu fie periclitate”, se arată în comunicatul FRF.

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se vor lupta pentru trofeu în Cupa României, sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:30.

Finala Cupei României, U. Craiova - Astra Giurgiu, se joacă cu spectatoriFinala Cupei României, U. Craiova – Astra Giurgiu, se joacă cu spectatori

Marele anunț a fost rostit! „Suporterii se pot întoarce pe stadioanele din România”

Ministrul Tineretului și Sportului a fpcut anunțul mult-așteptat. Suporterii se pot întoarce cât mai curând pe stadioanele din România.

Suporterii trebuie să fie vaccinați, să treacă peste protocolul de vaccinare cu 10 zile sau test PCR de 72 de ore sau test antigen de 24 de ore. Se pot face teste rapide la stadion”, a spus ministrul TS, Carol-Eduard Novak.

Suporterii pot umple 25% din capacitatea unei arene:

După un an și ceva în care sportul românesc a suferit atât de mult. A fost realmente închis, mii de sportivi nu s-au putut antrena, din păcate acestea au fost măsurile pandemiei, dar au fost luate pentru siguranța noastră.
Sportul nu există fără suporteri. Ei așteaptă de un an și jumătate semn să revină alături de echipele lor. Astăzi, 19 mai, este o zi în care vom da o veste extraordinară, ieri dansam de unul singur, știu prin ce au trecut echipele, sportivii și spectatorii.
25% este procentul supoterilor care pot merge la stadion, fără birocrație. Organizatorii trebuie să se organizeze să respecte procedurile, dar nu mai trebuie trimise cereri și apoi aprobări. Pentru toate competițiile care se desfășoară în aer liber, procentul de 25% se poate respecta”, a mai spus ministrul.

În acest context, la finala Cupei României, care va avea loc pe stadionul „Ilie Oană”, vor putea intra puțin sub 4000 de suporteri.

Citeste articolul pe PlaySport