miercuri 21 aprilie 7:07 PM

Abonare la google news

Final de emoții pentru Adrian Mutu și România U21


Adrian Mutu s-a înțeles cu Federația Română de Fotbal, mai lipsește doar anunțul oficial. După ce i-a expirat contractul cu naționala României U21, Mihai Stoichiță anunță finalul emoțiilor pentru „Briliant”.


Adrian Mutu își prelungește contractul la naționala României U21?

Adrian Mutu s-a înțeles cu FRF. Rămâne la națională!Adrian Mutu s-a înțeles cu FRF. Rămâne la națională!

Potrivit as.ro, Mihai Stoichiță a anunțat rămânerea lui Adrian Mutu la națională. Tot din spusele acestuia, mai rămâne doar ca FRF să facă anunțul oficial.

Adi Mutu urmează să îşi prelungească contractul, din ce ştiu eu. Bineînţeles. El vrea să rămână şi noi vrem să rămână, vom vedea”, a spus Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Nu a semnat încă o nouă înțelegere cu FRF

„Briliantul” a fost propus la Fiorentina

Adrian Mutu a fost pe buzele jurnaliștilor de la Firenze Viola. Aceștia au luat în calcul înlocuirea lui Giuseppe Iachini cu antrenorul român. Pentru mai multe detalii, presa din Italia a luat legătura cu Florin Manea.

În opinia mea, Mutu este un antrenor foarte bun. Are foarte multa experiență din perioada în care era fotbalist. Să nu uitam că a jucat la un nivel foarte mare, chiar dacă nu a reușit să se califice în turul următor la EURO. A terminat neînvins. Părerea mea este că poate deveni un antrenor foarte puternic.

Bineînţeles că îl văd pe banca Fiorentinei, a scris istorie în Florența. Îl cunosc personal, suntem prieteni și stiu cât de mult îi iubeşte pe fani. Mi-a spus că a refuzat Roma ca urmare a pasiunii pentru gruparea viola”, a declarat Florin Manea pentru junaliştii italieni.

Mutu, ofertă din Țara Sfântă

Rămas fără contract cu Federația Română de Fotbal, Adrian Mutu este ademenit cu mai multe oferte de la echipe de club. O propunere recentă venită pe numele selecționerului U21 este din Israel. Mai exact de la Beitar Jerusalim, formație care se află în play-out-ul campionatului în acest sezon.
Potrivit jurnaliștilor din Israel, Beitar este în căutarea unui antrenor străin pentru sezonul următor. În acest context, one.co.il anunță că Arian Mutu i-a fost propus clubului Beitar Jerusalim de către un impresar. Pe lângă Mutu, pe lista lui Beitar se mai vehiculează și numele lui Raymond Atwaldf. Cert este că în acest moment, selecționerul U21 al României pare favorit să preia postul respectiv.

Playsport.ro