sâmbătă 11 septembrie 2:00 PM

Abonare la google news

Final de drum pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! Oficialii ucrainieni îi caută deja înlocuitor românului

Mircea Lucescu, în pericol la Dinamo Kiev! Șefii campioanei din Ucraina au pus ochii pe un alt antrenor care ar urma să se instaleze pe banca tehnică a formației din Kiev.


Oficialii lui Dinamo Kiev i-au pus gând rău lui Lucescu

Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev în luna iunie. Deși jurnaliștii străini anunțaseră că tehnicianul de 75 de ani s-ar putea despărți în 2022 de Dinamo Kiev și că în locul lui va fi numit un alt antrenor, clubul a anunțat că antrenorul român va continua la formația din Ucraina. Potrivit reprezentanților clubului, înțelegerea lui Mircea Lucescu a fost prelungită până în 2023.

Cu toate acestea, presa din Ucraina notează că oamenii din conducerea campioanei s-au interesat de Andriy Shevchenko. Acesta din urmă ar putea ajunge pe banca echipei, după plecarea lui Mircea Lucescu, conform sursei citate.


Igor şi Grigory Surkis au pus ochii pe fostul antrenor al echipei naţionale a Ucrainei, Andriy Shevchenko, care a rămas fără loc muncă.”, au transmis cei de la Vesti.ua.

Ce au de gând să facă

Mircea Lucescu o va conduce pe Dinamo Kiev în grupele Champions League, după ce a cucerit titlul de campion în Ucraina, în sezonul recent încheiat. Totuşi, Igor Surkis are un plan pentru viitorul clubului. Românul nu face parte din planul patronului. Atenţia omului de afaceri ar fi îndreptată către fostul selecţioner, Andriy Shevchenko, cel care a dus naţionala Ucrainei până în sferturile de finală ale EURO 2020.

În prezent, Andriy Shevchenko este liber de contract.

Astăzi a expirat contractul meu cu Federația Ucraineană de Fotbal. Am petrecut cinci ani alături de reprezentativa acestei țări. Am avut de îndeplinit o sarcină grea prin care am demonstrat că suntem capabili să jucăm un fotbal modern. Sunt recunoscător președintelui și comitetului executiv al Federației Ucrainiene pentru oportunitatea de a lucra alături de echipa națională a Ucrainei.

Sunt recunoscător fiecărui jucător, fiecărei persoane care a ajutat și care a fost implicată în această echipă.”, a scris Andriy Shevchenko, luna trecută, pe Instagram.

Fosta vedetă de la AC Milan a petrecut cinci ani pe banca tehnică a naționalei Ucrainei. Shevchenko a antrenat prima reprezentativă a Ucrainei din 2016. Sub conducerea sa, Ucraina s-a calificat direct la EURO 2020.

Playsport.ro


Stirile.eu