joi 3 iunie 6:12 PM

Abonare la google news

Filmul Reminiscence, în care joacă Hugh Jackman, o să fie lansat în luna august în România


Lungmetrajul „Reminiscenţele trecutului/ Reminiscence”, producţie Warner Bros. Pictures regizată de Lisa Joy, cu Hugh Jackman în rol principal, va fi lansat în România în luna august a acestui an exclusiv în cinematografe, arată News.ro.


Filmul propune un Orfeu modern, care coboară în infernul propriei memorii pentru a regăsi femeia iubită.

Thrillerul de acţiune „Reminiscenţele trecutului”, scris de Lisa Joy, le mai are în distriuţie pe Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis, Marina de Tavira, Daniel Wu, Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan şi Nico Parker.

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minţii, navighează în lumea întunecată şi atrăgătoare a trecutului, ajutându-şi clienţii să-şi acceseze amintirile pierdute. Trăind la marginea coastei scufundate din Miami, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna când primeşte un nou client, pe Mae (Ferguson). O simplă chestiune de pierdut şi găsit devine o obsesie periculoasă. În timp ce Bannister luptă pentru a găsi adevărul despre dispariţia lui Mae, el descoperă o conspiraţie violentă.

Acesta este primul lungmetraj regizat de Lisa Joy (care a mai lucrat pentru serialul „Westworld” ca producător şi regizor).

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: ‘Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?’

Filmul este produs de Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca şi Aaron Ryder. Producătorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes şi Scott Lumpkin.

Lungmetrajul va fi distribuit la nivel global de Warner Bros. Pictures. În România, va fi distribuit de Vertical Entertainment.

Stiripesurse.ro