marți 18 mai 12:08 AM

Abonare la google news

Filarmonica braşoveană a pregătit două evenimente deosebite: un concert ce combină teme din muzica barocă şi elemente de jazz şi un concert simfonic

Filarmonica braşoveană a pregătit pentru publicul local şi turişti, pentru această săptămână, două evenimente deosebite – un concert ce combină teme din muzica barocă şi elemente de jazz şi un concert simfonic în care vor fi interpretate, alături de muzica lui Mozart şi a lui Saint-Saëns, Melodiile lăutăreşti ale lui P. de Sarasate, arată Agerpres.


Conform unui comunicat de presă remis luni, de Filarmonica Braşov, primul eveniment din această săptămână – Recitalul Entr’Amis – care îi reuneşte pe Denisa Ifrim (flaut), Ana-Maria Negrea (pian), Iulian Hăşfăleanu (contrabas) şi Ionel Mocanu (percuţie), care vor interpreta piese ale compozitorului francez Claude Bolling, va avea loc marţi, 18 mai, de la ora 19,00.

Al doilea eveniment din această săptămână, concertul simfonic în cadrul căruia violonistul Florin Ionescu-Galaţi va urca pe scenă ca solist şi care va fi dirijat de Tiberiu Soare, va avea loc joi, 20 mai, începând cu ora 19,00.


Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Programul concertului include „Introducere şi Rondo Capriccioso în la minor op. 28 de C. Saint-Saëns, Melodii lăutăreşti – P. de Sarasate şi Serenada în Si bemol major pentru 12 suflători şi contrabas „Gran Partita” KV 361 de W. A. Mozart.

Sala de concerte a Filarmonicii din Braşov a fost redeschisă pentru public săptămâna trecută, în prezent putând fi ocupată în proporţie de 50%, ca urmare a măsurilor de siguranţă impuse de autorităţi.

Stiripesurse.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !