vineri 3 decembrie 9:01 AM

Abonare la google news

Fiica lui Ilie Năstase, mesaj emoționant în timp ce tatăl ei se afla internat în spital cu Covid: „De abia aștept să mă întorc în România!”


Alessia Năstase (18 ani),  fiica cea mare a lui Ilie Năstase, nu a putut fi alături de tată ei, fizic, după ce fostul tenismen a fost diagnosticat cu Covid și internat la „Spitalul Matei Balș”.


Fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase se află departe de tatăl ei și de ceilalți membri ai familiei, ținând cont că a plecat la studii în străinătate. Iar dorul de casă a cuprins-o pe Alessia.

Chiar dacă și-a dorit inițial o carieră în tenis, Alessia Năstase a ales meargă pe calea artelor. Fiica lui „Nasty” a luat Bac-ul cu brio în acest an și a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă.

Alessia Năstase, mesaj emoționant în timp ce tatăl ei se afla internat în spital cu Covid! Dorul de România a cuprins-o pe tânăra în vârstă de 18 ani

Alessia Năstase a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale, în timp ce Ilie Năstase se afla încă internat în spital cu Covid: „Bună! Mă numesc Alessia Năstase, am 18 ani și sunt din București. Acum câteva luni am plecat la Paris, la facultate, la Parsons, și mă specializez în domeniul de art, media and technoloy, dar de când m-am mutat aici îmi este foarte dor de România și încerc să o aduc în fiecare lucrare a mea.

Îmi este dor de România pentru că acolo îmi este familia, acolo îmi sunt toți prietenii și, mai mult de atât, acolo am copilărit, și acolo mă simt acasă. La mulți ani, România! Te iubesc și de-abia aștept să mă întorc de sărbători.”, a spus Alessia Năstase la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. Tânăra are o relație specială cu Ilie Năstase, făcându-și un tatuaj care îl reprezintă pe celebrul ei tată, stilizat în timp ce avea o rachetă de tenis într-o mână și o umbrelă în cealaltă mână.

Prosport.ro