Abonare la google news

Fiica „din flori” a lui Putin a lansat o colecție de modă controversată

Fiica „din flori” a lui Vladimir Putin a lansat o colecție de modă la St. Petersburg, unde au defilat fotomodele cu ciucuri atârnați de sâni.

Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, cunoscută și drept Elizaveta Krivonogikh, a dezvăluit un brand de modă denumit 123th Ave într-un palat rusesc din secolul al 18-lea, scrie The Sun.

Tânăra studentă, care lucrează și ca DJ la evenimentele de fashion, a declarat că brandul ei oferă „haine croite de un designer amator, pentru fiecare zi”.

Aceasta a apărut cu mască în fața celor prezenți, pentru a se bucura de aplauzele lor, la evenimentul Fashion Show Russian Brands.

Mama „fiicei” lui Putin are un nightclub cu spectacole deocheate

Un oponent rus a afirmat anul trecut că Luiza ar fi fata secretă a lui Vladimir Putin, concepută cu multimilionara Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, care deține un club de noapte cu „spectacole erotice”.

Citeste si:  A fost sau nu a fost gol? Faza controversată de la finalul meciului CFR - Universitatea Craiova | FOTO

Putin, în vârstă de 68 de ani, nu a recunoscut că este tatăl Luizei și neagă că ar fi avut o relație cu mama acesteia, care rămâne discretă în privința speculațiilor.

Hassan Ugail, un expert în grafică computerizată de la Bradford University, susține că fata de 18 ani seamănă „izbitor” cu Putin și ar fi înrudiți.

Luiza a recunoscut pentru publicația GQ că „probabil seamănă” cu Putin când era tânăr, dar nu a confirmat că ar fi rudă cu președintele Rusiei.

Numele ei mijlociu este Vladimirova, însemnând că prenumele tatălui ei este Vladimir.

Tânăra a lansat colecția de fashion după ce a decis să vândă haine mai vechi din garderoba mamei sale.

Citeste si:  Cristian Tudor Popescu, atac devastator la Diana Șoșoacă. "Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină!" VIDEO

„Nu este ceva la scară largă. Nu sunt designer. Cel mult designer amator”, a spus aceasta.

Lumea bună a admirat colecția „fetei lui Putin” la palatul Trubetskoy-Naryshkin din St. Petersburg, unde fotomodelele au defilat cu sânii la vedere.

Comentatorii de pe contul social al tinerei au vrut să afle părerea ei despre protestele anti-Putin din Rusia, iar ea a refuzat să le răspundă.

Luna trecută, studenta Luiza a sărbătorit aniversarea de 18 ani punând muzică într-un club de fițe din Moscova, unde ar fi fost adusă de o limuzină guvernamentală.

Luiza ar urma să moștenească o avere uriașă

În noiembrie 2020, Proekt a sugerat că mama fetei ar fi fost iubita lui Putin în anii 1990-2000, chiar și în perioada când actualul președinte conducea FSB (serviciile secrete ruse).

Citeste si:  Nicolae Grigore a explicat de ce a ales să semneze cu Dinamo, deși fusese ofertat și de Rapid: „Nu m-am simțit respectat!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Potrivit jurnaliștilor, Svetlana ar avea o avere de 76 milioane lire sterline, inclusiv mai multe proprietăți și ar fi acționar la o mare bancă din Rusia. Astfel, Luiza este moștenitoarea imperiului și ar prefera să trăiască „la Londra”, după cum a declarat pe rețelele sociale.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a spus că acuzațiile sunt false și nu au o bază reală.

Relația lui Putin cu Svetlana s-a încheiat când președintele a început legătura romantică cu gimnasta olimpică Alina Kabaeva, care are acum 37 de ani, cea care conduce o companie media de propagandă pro-Kremlin.

Putin are două fete adulte, Maria, 36 de ani și Katerina, 34 de ani, din căsătoria cu fosta doamnă a Kremlinului, Lyudmilla Putina, care s-a încheiat în 2013.

Citeste articolul pe Gandul