Abonare la google news

Ferrari 458 Spider distrus de poliție pentru că șoferul a parcat unde nu trebuie

Un bărbat condamnat în Marea Britanie dă în judecată poliția locală pentru că i-a distrus mașina: un Ferrari 458 Spider. Prețul aproximativ al mașinii era de 200.000 de lire sterline.

Bărbatul în cauză, Zahid Khan, în vârstă de 35 de ani, a fugit la Dubai cu puțin timp înainte de a fi condamnat pentru diverse fraude, influențarea cursului justiției și înșelătorie privind înmatricularea vehiculelor. El se confruntă cu o pedeapsă de 10 ani într-o închisoare britanică, dar sentința nu poate fi pusă încă în aplicare pentru că locuiește în Dubai.

Khan dă în judecată Poliția din West Midlands pentru că i-a distrus mașina, un Ferrari 458 Spider. Potrivit presei locale, totul a început în anul 2017, când Khan a parcat supercarul italian pe trotuarul de lângă Birmingham Crown Court. Aceasta s-a dovedit a fi o decizie neinspirată. Pentru că autoritățile locale au confiscat mașina. Poliția a stabilit apoi că nu avea o asigurare valabilă și că era un vehicul care nu poate circula pe drumurile publice. Prin urmare acesta a trebuit să fie distrus.

Intră în GALERIA FOTO

Ferrari 458 Spider distrus de poliție pentru că șoferul a parcat unde nu trebuie

Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire sterline, distrus la ordinul Poliției

Videoclipul distribuit pe YouTuber ne arată momentul în care Ferrari-ul lui Khan a fost distrus într-un parc de dezmembrări auto.

Khan a declarat a făcut demersuri împotriva Poliției din West Midlands pentru distrugerea acelui Ferrari 458 în valoare de 200.000 de lire sterline.

O purtătoare de cuvânt a Poliției din West Midlands declară că a primit notificarea privind procedurile de prezentare în fața instanței, iar instituția pe care o reprezintă se va conforma situației în timp util. Autoritățile din Marea Britanie cunosc faptul că inculpatul locuiește în Dubai. Bărbatul ar putea fi extrădat.

VIDEO

Sursa: Promotor