20 mai 1:05 PM

Abonare la google news

Femeie și trei copii, la un pas de a fi spulberați de tramvai

Imagini halucinante surprinse de camerele de supraveghere instalate în Prelungirea Ferentari, pe linia tramvaiului 23.

O mamă cu trei copii, care traversau strada pe trecerea de pietoni, au fost la doar o secundă distanță de a fi spulberați de tramvai.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în Ferentari, pe linia tramvaiului 23. Clipul video cu momentul șocant a fost postat de o femeie pe contul său de Facebook.

„Priviți cum aceasta inconstienta vatmanita STB, conducând tramvaiul cu nr 23 , indicativ 134 pe prelungirea Ferentari cu o viteza neadecvată unui conducator de transport de persoane. După cum vedeți in video cu ce viteza trece, neacordând prioritate pietonilor și la fracțiune de secunda era sa ia viața unei mame și celor 3 copii ai ei. Este incredibil cum mai este încă la locul de munca având nenumărate altercații in trafic, săptămâna aceasta lovind un autoturism și a fugit de la locul accidentului înjurând, înjură pietoni și participanții in trafic, circula cu o viteza și neoprindu-se la trecerile de pietoni!!!!”, a scris cea care a postat videoclipul.

În imagini se observă cum mama, alături de cei trei copii, traversează strada regulamentar, însă șoferul nu le-a acordat prioritate.

Doi dintre copii au trecut în fugă prin fața tramvaiului și, din fericire, o minune a făcut ca aceștia să scape nevătămați. Mama lor și bebelușul pe care îl ținea în brațe au rămas pe loc, iar tramvaiul a trecut la câțiva centimetri depărtare de ei.

Societatea de Transport București (STB) a transmis că „va iniția de urgență o cercetare internă a acestui eveniment și va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putăndu-se ajunge până la desfacerea contractului de muncă a conducătorului de tramvai”, potrivit g4media.

Citește și Tramvaie noi în Bucureşti. Nicuşor Dan a semnat contractul de achiziţie

Citește și Un nou caz cutremurător în România! Femeie însărcinată din Vaslui, înjunghiată de soț. Nu putea comunica decât prin semne

Citeste articolul pe RomaniaTV