Abonare la google news

Femeie, arestată după o cursă cu UBER. Ce a îndrăznit să îi facă șoferului, de fapt VIDEO

O femeie a fost arestată după o cursă cu UBER. Scandalul dintre ea și șoferul cursei a pornit în momentul în care acesta i-a atras atenția să poarte masca de protecție. Ce a urmat apoi este revoltător. Iată firul întregului eveniment.

Femeie, arestată după o cursă cu UBER

O femeie de 24 de ani a fost arestată după ce a efectuat o cursă cu UBER, în timpul cărea a provocat un adevărat scandal. Șoferul Uberului cu care călătorea i-a atras atenția să poarte masca de protecție, după cum se impune prin lege. Vizibil deranjată de această remarcă, ea l-a atacat pe bărbat, i-a dat cu spray cu piper și i-a tușit în față, scrie BBC. Altercația a avut loc pe data de 7 martie în San Francisco, SUA.

Citeste si:  Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască. Milioane de oameni se vor revolta?

În momentul cursei, această femeie care a fost arestată după o cursă UBER, nu se afla singură. Alături de ea mai erau alte două fete. Subhakar Khadka, șoferul în vârstă de 32 de ani, le-a declarat polițiștilor că doar Malaysia a fost recalcitrantă, refuzând să poarte masca. Ba mai mult, spune șoferul, ar fi încercat și să îi fure telefonul mobil. Imediat după ce au coborât din mașină, Malaysia King s-a îndreptat spre acesta și i-a dat pulverizat spray cu piper în față.

Cele trei tinere susțin că șoferul ar fi vrut să le lase „într-o zonă nelocuită”

O a doua tânără care se afla în mașină, Arna Kimiai, a anunţat poliţia că se va preda după acest incident. „Suntem bucuroși să auzim că dna Kimiai intenționează să facă ceea ce trebuie”, a declarat Lt Tracy McCray de la Departamentul de Poliție din San Francisco (SFPD), adăugând: „Sperăm că se va întâmpla cu promptitudine”. Însă, fetele au susținut că şoferul ar fi vrut să le lase „într-o zonă nelocuită”

Citeste si:  Ţigla metalică – soluția ideală pentru orice locuință

Filmările surprinse de o cameră aflată pe bordul vehicolului șoferului, arată trei pasagere care stau pe scaunul din spate, dintre care două la un moment dat își scot măștile de față. Identitatea celei de-a treia pasagere nefiind încă dezvăluită. Mai târziu, unul dintre ele pare să se aplece înainte și să tușească asupra șoferului. După care, întinde mâna spre un telefon mobil aflat în față, moment în care el răspunde: „Nu atingeți proprietatea mea”. De asemenea, fetele susțin că şoferul ar fi vrut să le lase „într-o zonă nelocuită”.

„Luăm această conduită foarte în serios în San Francisco și ne angajăm să ne asigurăm că justiția se face în acest caz”, se arată în declarația publicată pe site-ul Departamentului de Poliție din San Francisco cu privire la acest caz în care o femeie a fost arestată după ce a efectuat o cursă cu UBER.

Citeste articolul pe PlayTech

 18 total views