joi 3 iunie 6:42 PM

Abonare la google news

Femeia care și-a UCIS cei doi copii, după ce i-a bătut crunt, va fi expertizată psihiatric

Femeia în vârstă de 28 de ani din satul Ruşor, comuna Copalnic Mănăştur, care e suspectată că şi-a ucis cei doi copii, unul de un an şi opt luni, iar celălalt de patru luni, urmează să fie audiată de procurori după efectuarea unei expertize neuropsihiatrice, a declarat joi, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, anunță Agerpres.


„Persoana urmează a fi audiată în calitate de suspect, abia la terminarea expertizei neuropsihiatrice (…) Deocamdată, în prezenţa avocatului i s-au adus la cunoştinţă faptele săvârşite. Din discuţiile purtate cu medicul de familie reiese că avea un comportament absolut normal şi se preocupa de creşterea celor doi copii. E greu de spus în acest moment ce anume s-a întâmplat (…) Vorbim, totuşi, de cazul unui om tânăr”, a spus procurorul Bogdan Gabor.

Procurorul de caz a dispus internarea femeii la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea expertizei neuropsihiatrice.


Totodată, necropsia celor doi copii efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a stabilit că decesul acestora a fost unul violent, în urma loviturilor primite.

Stiripesurse.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !